ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αντάμωμα Καλιπευκιωτών

 

Στις 4 Αυγούστου με τη δική σας συμμετοχή, τη στήριξη του απερχόμενου Δ.Σ. και τη δική μας ευθύνη ως νέου Δ.Σ., πραγματοποιήσαμε το ετήσιο αντάμωμα καλλιπευκιωτών. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, στο ξεκίνημά μας, να είμαστε μέτοχοι μιας τόσο όμορφης και γεμάτης βραδιάς.

Το αντάμωμά μας ξεκίνησε με την παραδοσιακή, πλέον, ορχήστρα μας, που πλαισίωνε τους χορούς του κεφάτου νεανικού συγκροτήματος, που κάθε χρόνο μεγαλώνει. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο χορευτικό, όσο και στη  δασκάλα, διδα  Καλούση Μαρία, για το έργο που ανέλαβε και έφερε σε πέρας με άψογο τρόπο.

Έπειτα ο απερχόμενος πρόεδρος, Τσιαπλές Θωμάς καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. και σύστησε το νέο Δ.Σ.                           Την εκδήλωση τίμησε ο κ. Πορνάρας  Γεώργιος και η παρέας του, μεταφέροντας τις εγκάρδιες ευχές της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ομοσπονδιών και συλλόγων των Θεσσαλών και της ομοσπονδίας θεσσαλικών συλλόγων του Οντάριο.

Τη σειρά πήρε στην πίστα το πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει την πλατεία και τους γύρω δρόμους. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε τη μεγάλη προσέλευση νέων παιδιών και ευχόμαστε να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Το γλέντι κράτησε δυνατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι πολύ σημαντικό στις γκρίζες μέρες που διανύουμε, να βρίσκουμε τη διάθεση να διοργανώνουμε και να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις όπου συναντούμε φίλους και γνωστούς, για να θυμόμαστε τι τελικά έχει αξία και για τι αξίζει να στεναχωριόμαστε.

Απολογούμαστε για τυχόν λάθη ή παραλείψεις  και χρειαζόμαστε τις δικές σας παρατηρήσεις για να βελτιωθούμε.

P1270075

  P1270158

ΠΙΣΩ