Από δίμηνο σε δίμηνο

Σχολιάζει ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου
Τηλ.: 2331020867 & 2495096448 – kallipefki@comvos.net

Δρόμος Καλλιπεύκη – Παλιός Παντελεήμονας: Δεν θα μπορούσε βέβαια αυτός ο δασοεπαρχιακός δρόμος να αποτελέσει εξαίρεση. Οι πολλές βροχές και τα πολλά χιόνια έκαναν και εδώ τη «ζημιά». Ελπίζουμε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτό γράφτηκε πριν από τρεις μήνες. Έφτασε το καλοκαίρι και η αποκατάσταση δεν έγινε ακόμη, παρ’ όλο που το ζητήσαμε και εγγράφως από τις δυο Νομαρχίες (λόγω του φεστιβάλ αφήγησης). Οι ταξιδιώτες είναι πολλοί και αρκετοί περνούν από το δρόμο αυτό για πρώτη φορά και μάλιστα αρκετοί τον χρησιμοποιούν για να αποφύγουν κάποιες φορές τα μποτιλιαρίσματα στα Τέμπη. Επιβάλλεται η αποκατάσταση των ζημιών ΤΩΡΑ. Αύριο μπορεί να είναι αργά.

dromosPlatamona

20ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου, (21 εκπαιδευτικοί και 150 μαθητές) βρέθηκαν στο χωριό μας στις 4 Ιουνίου πραγματοποιώντας ημερήσια εκδρομή. Ο φακός τους «συνέλαβε αργά το απόγευμα στην πλατεία. Τα σχολεία που επισκέφτηκαν το χωριό μας φέτος ήταν αρκετά.

20 DSxolio

Χαρίκλεια Πατούλια: Και τυπικά πλέον η κ. Χαρίκλεια έγινε καλλιπευκιώτισσα. Η οικογένεια Διονύση Πατούλια μετέφερε τα δικαιώματά της στο δήμο μας και είναι πλέον δημότες Γόννων. Τους «καλωσορίζουμε» και τους ευχόμαστε το καλύτερο.

xariklia

Το μεγαλύτερο μουστάκι. Το μεγαλύτερο μουστάκι σε αυτή την ηλικία για να μη παρεξηγηθούμε. Σε τόσο νέο άνθρωπο. Είναι ο Γκαβούτσικος Γιώργος, που μας επέτρεψε τη φωτογράφηση αλλά και τη δημοσίευση της φωτογραφίας.

Gavutsikos

Λουξ: Όλοι όσοι ζείτε έστω και για λίγο στο χωριό μαντέψατε που βρίσκεται και γνωρίζετε τι είναι. Είναι λάμπα οινοπνεύματος. Το οινόπνευμα βρίσκεται υπό πίεση και ψεκάζεται στο σημείο καύσης. Όπως οι κινητήρες ψεκασμού …κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και πρόδρομός τους. Βρίσκεται στο «κουρείο» -επέτρεψέ μας Απόστολε τα εισαγωγικά- του Κάγκουρα που εξυπηρετεί χρόνια τώρα τους πατριώτες μας, αλλά και κάποιους καλοκαιρινούς επισκέπτες.

lux

Οι νέοι: Παντού και πάντα οι νέοι (που μένουν ή όχι στην Καλλιπεύκη), πρόθυμοι και ακούραστοι βοηθούν στην επιτυχία κάθε εκδήλωσης του Συλλόγου μας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε αυτό το μεράκι να το κρατήσουν και αργότερα. Επιπλέον ευχόμαστε κάποιοι από αυτούς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας στις 18 Αυγούστου.

paidia

(από τη βοήθεια που προσέφεραν την πρωτομαγιά)

Καλλιθέα Βέροιας: Ένα υπέροχο βιβλίο εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΑΛΛΙΘΕΑ Βέροιας, με τίτλο «ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», το οποίο παρουσιάστηκε στις 7 Ιουνίου και έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό ολόκληρης της πόλης.

kallithea

1ο Φεστιβάλ Αφήγησης Κάτω Ολύμπου: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όσους συμμετείχαν ή έβαν το χεράκι τους. Μεγάλη τιμή για το χωριό μας, για το Δήμο μας, για το σύλλογό μας.

dimino afigisi

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ