ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχαριστίες

Εμείς τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) του (μεγάλου) χορευτικού συγκροτήματός, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για όλα όσα προσέφερε αυτό το καλοκαίρι στο χωριό μας και για τις ευχάριστες εμπειρίες που αποκτήσαμε από τις υπέροχες εκδηλώσεις και εκδρομές.
Να προχωράτε το ίδιο δυναμικά και σε ότι χρειαστεί εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας.
Για τη σύνταξη: Ζήσης Γκρίζιας

xor mikro

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τα παιδιά των δυο χορευτικών μας συγκροτημάτων για τη συμμετοχή, τις προσπάθειες και την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των για τη διάθεση συνεργασίας και τους συγχαίρουμε για το ήθος των παιδιών. Θέλουμε να πιστεύουμε πως κάτι προσφέραμε και αυτό το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μεγάλα παιδιά για τα καλά τους λόγια και για τη διάθεση της συνέχειας.
Το Δ.Σ.      

Γιορτή των Δώδεκα Αποστόλων

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάσθηκαν και φέτος οι πολιούχοι Απόστολοί μας. Στη θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος και ανακοίνωσε ότι στο τέλος Αυγούστου το χωριό μας θα έχει τον δικό του ιερέα και θα είναι μόνιμος. Καλό θα είναι το νεαρό μας, καινούργιο ιερέα, το χριστεπώνυμο πλήθος, να τον περιβάλλει με αγάπη και σεβασμό και να είναι κοντά του.

despotis

Πανηγύρι

Κάθε χρόνο και χειρότερα. Φέτος στο πανηγύρι υπήρχε μια ορχήστρα και για δύο μόνο μέρες.. Αλλάζουν οι καιροί αλλάζει ο τρόπος διασκέδασης .Λίγος κόσμος και κυρίως ξένοι από τα διπλανά χωριά.

Συγχαρητήρια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει το Δούκα Δημήτριο του Γεωργίου, που πήρε το πτυχίο του κτηνιάτρου και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Αξιολόγηση ελληνικών ποιμενικών (σκύλων)

Ο Όμιλος φίλων Ελληνικού ποιμενικού, που στοχεύει στη διατήρηση και βελτίωση της παραδοσιακής ράτσας σκύλων, πραγματοποίησε στην Καλλιπεύκη, στην Πατωμένη την Κυριακή 16 Ιουνίου την ετήσια έκθεση αξιολόγησης των σκύλων. Κριτές της ράτσας ήταν η κ. Βούλα Παπουτσάνη και ο κ. Χρίστος Δρίβας. Συμμετείχαν κυνόφιλοι, που ενδιαφέρονταν για της εφαρμογές της ζωοτεχνίας και τα αποτελέσματα της και παρουσίασαν στους σκύλους τους, από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70. Πληροφορίες για τη ράτσα του ελληνικού ποιμενικού και για τις δραστηριότητες του Ομίλου μπορεί να ζητήσει, όποιος ενδιαφέρεται, στο τηλέφωνο: 0410922181.  

skilia

Ευχαριστήριο

Η εκκλησιαστική επιτροπή, ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Βησσαρίωνα, που εξυπηρέτησε το χωριό μας ολόκληρο τον Αύγουστο.

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί επίσης, τον πατέρα Βησσαρίωνα, για τη βοήθεια που προσέφερε στο Σύλλογό μας και για την επί ένα μήνα παρουσία του στο χωριό μας καθώς και για τη διάθεση και θέρμη την οποία επέδειξε σε κάθε θρησκευτική τελετή και σε κάθε επαφή με όλες και όλους τους συγχωριανούς μας. Του εύχεται δε υγεία και ευτυχία.
Σημείωση: ο πατέρας Βησσαρίωνας έχει το βαθμό του Αρχιμανδρίτη και είναι ταυτόχρονα δάσκαλος.

 Φθινόπωρο θύμιζε το καλοκαίρι

Το δροσερότερο καλοκαίρι ήταν το φετινό. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, το άλλο διάστημα του καλοκαιριού θύμιζε Φθινόπωρο. Οι θερμοκρασίες κατέβηκαν αρκετές φορές το βράδυ στους 12 και 13 βαθμούς.
Αποτέλεσμα των κακών καιρικών συνθηκών να επισκεφθούν πολύ λιγότεροι το χωριό μας, αλλά και οι πατριώτες μας να φύγουν νωρίτερα από το χωριό.

Νέα Σχολική Χρονιά

Ευχές για μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά εύχεται το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Καλλιπεύκης, καθώς και σε όλα τα καλλιπευκιωτόπουλα όλως των σχολείων όπου κι αν βρίσκονται.
Ευχές και στο δάσκαλο του σχολείου μας και σε όλους τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας, καθώς και στη σχολική επιτροπή (του σχολείου μας

 Βιντεοκασέτα από τη συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων

Η βιντεοκασέτα από τη συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων Κάτω Ολύμπου, είναι έτοιμη και διατίθεται από το Δ.Σ. σε κάθε ενδιαφερόμενο, αντί του ποσού των 10 €. Η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης ,ήταν μια προσφορά της τηλεόρασης του Τ και του Αποστόλη Ψαρού, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

agiatriada patomeni1

Φωτογραφίες από την Αγία Τριάδα, ημέρα που ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε οικονομική εξόρμηση και από την Πατωμένη, όπου στο ομώνυμο εκκλησάκι, τελέστηκε αρτοκλασία την ημέρα της Παναγίας με τη βοήθεια του Πατέρα – Βησσαρίωνα, ο οποίος εξυπηρέτησε το χωριό μας για όλόκληρο τον Αυγουστο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ