Ειδήσεις – Νέα

ΗΡΘΕ ΤΟ INTERNET

Έπειτα από προσπάθειες ετών από τους τοπικούς φορείς του χωριού και συνεχείς διαπραγματεύσεις του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. με το Δήμο Τεμπών εδώ και ένα χρόνο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από 11 Σεπτεμβρίου 2013 έχουμε internet και στην Καλλιπεύκη. Το πρώτο βήμα έγινε και είμαστε διαρκώς σε διαδικασίες βελτιστοποίησης των παροχών του προς τους συγχωριανούς μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες βέβαια οφείλουμε στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, τον αντιδήμαρχο κ. Σαίτη, καθώς και στον υπεύθυνο κ. Ασημακόπουλο για την υπομονή, στήριξη και συμβολή τους στην διεκπεραίωση του έργου αυτού, όπως επίσης και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Κούσιο.

 

ΛΑΒΑΡΟ
ΛΑΒΑΡΟ1Ένας σύλλογος με πορεία πάνω από τρεις δεκαετίες και τέτοια παραγωγή/παρουσία εκδηλώσεων, δεν θα μπορούσε να υπολείπεται ενός συμβόλου. Φέτος λοιπόν, είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας λάβαρο για το οποίο και είμαστε υπερήφανοι.

 

 

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά το σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιο, για την τιμή που μας έκανε να έρθει και να τελέσει την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την υπεραγία Θεοτόκο στον ι.ν. Αγίων Αποστόλων την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.

Την ίδια ημέρα 09/08 συνταξιοδοτήθηκε ο εφημέριος μας πατήρ Βησσαρίων Μπλέτσας από τη θέση του εκπαιδευτικού.

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ – ΤΕΙ

1.Παπαδόντα Καλλιόπη: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλία (Βόλος)

2.Λαμπίρη Ευαγγελία : Γεωπονίας, φυτικής παραγωγής & αγροτικού περιβάλλοντος (Βόλος)

3.Καρπούζα Ελένη – Άννα : Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης (Βόλος)

4.Τσιάτσιου Αγγελική : Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Βόλος)

5.Τσικρικά Έλλη : Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών (Θεσσαλονίκη)

6.Καραμπατής Γεώργιος : Αγροτικής Ανάπτυξης (Ορεστιάδα)

7.Πατούλια Αθηνά : Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πάτρα)

8.Σακοράφας Βασίλης : Γεωπονία (Θεσσαλονίκη)

9.Γκαντάκης Αριστοτέλης : Πολιτικών Επιστημών (Ρέθυμνο)

10.Τσιρέβελος Κωνσταντίνος : Φυσικό (Ιωάννινα)

11.Βαρδακάρη Νικολέτα : Ειδικής Αγωγής (Βόλος)

12.Μασούρα Γιούλα: Παιδαγωγικό Ειδικής Εκπαίδευσης (Βόλος)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν κάθε λεπτό της φοιτητικής τους ζωής, να αποκτήσουν εφόδια για το μέλλον και να έχουν καλή σταδιοδρομία.

 

ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΩΜΕΝΗ

Ένα ακόμη σοβαρό επίτευγμα της άριστης συνεργασίας του ΜΕΣΑΚ με το Δήμο Τεμπών είναι η δέσμευση του Δήμου για τη δυνατότητα παροχής τριφασικού ρεύματος στην Πατωμένη. Πρακτικά, το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώνουμε καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, πιο άνετα.

Ευχαριστούμε επιπλέον τον αντιδήμαρχο κ. Καρατέγο για την συνεργασία.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΟΓΟΥ

Για 2η συνεχή χρονιά διεξήχθη στο χώρο της κάτω Πατωμένης η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Αλόγου στις 5,6 και 7 Ιουλίου. Τους ευχαριστούμε για το όμορφο θέαμα με τα ξεχωριστά αυτά ζώα, καθώς και για το σεβασμό που έδειξαν στον περιβάλλοντα χώρο.

 

SITE ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι η νέα διεύθυνση της ιστοσελίδας του χωριού μας είναι

www.kallipefki.gr

Στην προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση της, σας γνωστοποιούμε ότι σας παρέχουμε τη δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσω της σελίδας του χωριού μας. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Γκαζγκάνη που δημιούργησε την ιστοσελίδα του χωριού μας εντελώς δωρεάν και βοηθά στην επιμέλεια της.

 

ΠΙΣΩ