ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ο Σύλλογός μας προγραμματίζει τις παρακάτω πολιτιστικές εκδηλώσεις και προσκαλεί όλους πατριώτισσες  και πατριώτες, φίλες και φίλους του χωριού μας να τιμήσουν τις εκδηλώσεις. Λεπτομέρειες και αλλαγές του προγράμματος που θα υπάρξουν, θα ανακοινωθούν στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας, αλλά και στις καθημερινές εφημερίδες της Λάρισας.

Σάββατο 26 Ιουλίου2008. Τέταρτη συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων. Η εκδήλωση αυτή θα πλαισιωθεί και παράλληλες εκδηλώσεις.  Για την συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων, όπως και για τις παράλληλες εκδηλώσεις θα ενημερωθείτε από τις τοπικές εφημερίδες.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008. Αιμοδοσία στο Αγροτικό ιατρείο του χωριού μας από ώρα 0900 έως 1300.

Παρακαλούνται όσοι καλλιπευκιώτες είναι υγιείς να έρθουν να δώσουν αίμα . Οι ανάγκες αίματος είναι μεγάλες.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2008. Παρουσίαση του βιβλίου

«Γλώσσα και Παράδοση» του Ζήση Κατσιούλα.

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008. Αντάμωμα Καλλιευκιωτών.

Κυριακή 24 Αυγούστου. Εκλογές του Συλλόγου μας, από ώρα 10:00 έως 13:00.  

 

ΝΕΡΟ!!!

Καλλιπευκιώτισσα και Καλλιπευκιώτη, ο κίνδυνος έλλειψης νερού  του καλοκαίρι είναι μεγάλος. Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι βροχές τον χειμώνα ήταν ελάχιστες και τα χιόνια στα βουνά ανύπαρκτα. Τα νερά των πηγών που τροφοδοτούν το χωριό μας θα είναι μειωμένα.

Γι’ αυτό βοήθησε  εσύ.

Μην σπαταλάς το νερό άσκοπα.

Περιόρισε το πότισμα του κήπου σου, το πλύσιμο της αυλή σου, του αυτοκινήτου σου.

 

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Αδιαφορία παντού! Πως έχει γίνει έτσι η κοινωνία μας; Κανείς δεν θέλει να συμμετέχει πουθενά και σε τίποτα εθελοντικά. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί, οι οποίοι συμμετέχουν στην εύκολη και ανέξοδη κριτική.
Αδιαφορία στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου!
Αδιαφορία και μη συμμετοχή στη συγκρότηση των Τοπικών Συμβουλίων στις εκλογές!
Αδιαφορία ακόμη και στην εκκλησία! Έλεος!
Ένα ολόκληρο χωριό να μην συμμετέχει πουθενά και σε τίποτα; Ούτε και στην εκκλησία μας, ως επίτροποι να βοηθούν τον ιερέα του χωριού μας, την εκκλησία μας; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

Αγαπητοί πατριώτες,

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας. Με τον ερχομό της άνοιξης, ας φροντίσουμε όλοι μαζί για ένα χωριό όμορφο καθαρό. Ας αρχίσουμε από τις αυλές μας, τα οικόπεδά μας.
Οι ιδιοκτήτες των εγκαταλειμμένων σπιτιών, τα οποία πολλά είναι και επικίνδυνα, να φροντίσουν για την κατεδάφισή τους, την καθαριότητα του οικοπέδου τους.
Καλλιπευκιώτισσα και Καλλιπευκιώτη, φρόντισε για την καθαριότητα του χωριού. Ρίξε τα σκουπίδια σου στον κάδο απορριμμάτων, όχι στα ρέματα, στα διπλανά οικόπεδα, στο δάσος.

 

ΕΥΧΕΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας εύχονται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ