ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

  Από το Μόντεαλ του Καναδά το γράμμα που λάβαμε από τον πατριώτη μας Γιώργο Τσακάλη. Να τι μας γράφει:

«Αγαπητοί Πατριώτες, γειά σας. Είμαι ο Γιώργος Τσακάλης από το Μοντρεάλ του Καναδά. Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκα στην Ελλάδα την πατρίδα μας, μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ στο πανέμορφο χωριό μας και σε όλες τις υπέροχες εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια για τις ενέργειες σας και για όσα προσφέρετε σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να σας ευχαριστήσουμε και για την πραγματικά εξαιρετική και θαυμάσια δουλειά που κάνετε με την εφημερίδα. Είναι ο κρίκος που μας ενώνει με το χωριό. Πολύ θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη δουλειά και τον αγώνα. Σας στέλνω μια επιταγή 200 δολαρίων. Κρατήστε για τον Σύλλογο 50 δολάρια και τα 150 για την εκκλησία του χωριού σε μνήμη των γονέων μου Μαρίας και Δημητρίου Τσακάλη».

Αγαπητέ Γιώργο, σε ευχαριστούμε για το γράμμα που μας έστειλες και για τα καλά σου λόγια. Ευχαριστούμε για την οικονομική ενίσχυση.. Χάρη σε σας με την αγάπη που δείχνετε στο Σύλλογό μας, τον Σύλλογό σας έχουμε την δυνατότητα να τον συντηρούμε.

Από το MANNHEIM μας ήρθε και ένα δεύτερο γράμμα. Είναι πολύ σύντομο και μας το στέλνει η αγαπητή μας Γεωργία Καραγιάννη. Να τι μας γράφει:

«Ωραίο και δροσερό ήταν το φετινό καλοκαίρι που πέρασα στην Καλλιπεύκη με την οικογένειά μου. Δυστυχώς, όμως, περνάνε γρήγορα οι διακοπές και γυρίσαμε πάλι στην βροχερή Γερμανία. Εύχομαι σε όλους να έχετε καλό χειμώνα και καλό αντάμωμα του χρόνου. Σας στέλνω και 6.000 δραχμές για τον Σύλλογο.

Αγαπητή Γεωργία, χαιρόμαστε που περνάς καλά στο χωριό και ευχαριστούμε για την οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογο, χαιρετισμούς στην οικογένειά σου και σε όλους τους πατριώτες μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ