Η Θέση μας 

Την Κυριακή 18 Αυγούστου έγινε η Τακτική Ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, στις 11.30 το πρωί στο γραφείο και με την παρουσία ελάχιστων. Ας είναι καλά τα παιδιά του χορευτικού μας συγκροτήματος.
Είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίζει και να επιλέγει πότε και που θα βρίσκεται.
Είναι γεγονός πως υπάρχει στις μέρες μας μια γενικότερη χαλάρωση και γενικότερη αποχή από τα κοινά – ακόμα και τα πολιτιστικά.
Είναι επίσης γεγονός, πως σε πολλά πράγματα, έχουμε επιτρέψει τις μειοψηφίες να αποφασίζουν και να πράττουν για μας (ακόμα και πριν από μας).
Είναι ευτυχώς η δυστυχώς πιο ευχάριστο να βρίσκεσαι στο καφενείο και όχι στα γραφεία του Συλλόγου.
Είναι…
Υπάρχουν και δικαιολογίες, με σημαντικότερη «τα μαθαίνουμε από στις τις εκδηλώσεις και ερχόμαστε σε αυτές ή από την εφημερίδα». Καλό είναι και αυτό.
Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη.
Τι κάνουμε εμείς που ασχολούμαστε με τα πολιτιστικά;
Ποιος μας προστατεύει από τα λάθη μας;
Ποιος κρίνει τα πεπραγμένα μας;
Ποιος προτείνει ή συμβουλεύει;
Ποιος μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε;
Μήπως έχουμε κι εμείς την ανάγκη ενός καλού λόγου;
Μήπως, αγαπητοί πατριώτες, αυτά που λέγονται -θετικά ή αρνητικά- για τα μέλη του Δ.Σ. και για το έργο του Συλλόγου μας πρέπει να ειπωθούν   μέσα στο θεσμοθετημένο και κυρίαρχο όργανο του, που είναι η γενική συνέλευση;
Είναι αξεπέραστος ο κόπος για να εκφράσει κάποιος την άποψή του σε μια γενική συνέλευση;
Ή μήπως περνάει από το μυαλό σας, πως οι άλλοι τα ξέρουν καλύτερα;
Πατριώτισσες και πατριώτες, «Όλοι και όλα κάτι κάνουν και κάποια αξία έχουν σ΄ αυτόν τον κόσμο. Ακόμα και ένα σταματημένο ρολόι, δείχνει δυο φορές το εικοσιτετράωρο τη σωστή ώρα». Σας περιμένουμε στην επόμενη!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ