ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:
-Η σύζυγος του Αποστόλη Αντωνίου, Χρυσούλα, γέννησε το πρώτο παιδί αγοράκι.
-Η Βασιλική (Κική) Ιωάννου Παπαστεργίου, σύζυγος Στέργιου Γεωργαντζά γέννησε το 3ο παιδί κοριτσάκι.

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ:
-Ο Καραδούκας Τριαντάφυλλος του Αποστόλου και τις Μαριγούλας Γκαβούτσικου με την Κατσαντώνη Σοφία από τη Βροντού Κατερίνης.
-Ο Καραμπατής Μιχάλης του Δημητρίου και της Χαϊμαδής με την Πλίκα Παναγιώτα από τους Γόννους.
-Η Μαρία Πολυζά του Αστερίου και της Ευδοξίας με τον Τηλέμαχο Κατσιούρα από την Καρυά.
-Η Μαντά Παγώνα του Νικολάου με τον Γιολδάση Μιχάλη από τη Ροδιά.
-Η Παγώνα Καλούση του Τριανταφ. με τον Χρήστο Γκουγκοστάμο του Δημ. από τον Αμπελώνα

ΓΑΜΟΙ:

-Η Μιχαήλ (Γιργουλή) Δήμητρα του Γεωργίου και της Ελένης με τον Καρπούζα Χρήστο από τους Γόννους.
-Η Βασιλική Νικολάου Λαμπίρη με τον Θεοδωρακόπουλο Χρήστο (μένουν στην Αθήνα).
-Ο Καστόρης Ιωάννης του Σπύρου με την Λαμπριάκου Χρυσάνθη από τη Θεσ/νίκη.

ΘΑΝΑΤΟΙ:
-Ο Μαντάς Απόστολος (Ντάπος) του Τριαντάφυλλου ετών 90
-Η Τσιούγκου-Παπακωνσταντίνου Κούλα του Χαραλάμπους ετών 80
-Η Ντάσιου Σταυρούλα (Κολώναινα) χήρα του Αστερίου ετών 84
-Ο Μιχαήλ Δημήτριος (Γιργουλής) του Αστερίου ετών 72
-Η Κυλινδρή Ελένη χήρα του Ιωάννου (Τσιριβού) ετών 85
-Ο Καρπουζάς Ιωάννης του Χρήστου ετών 34
-Ο Μουστάκας Ιωάννης ετών 72

Πέθανε στο Βανκούβερ ο Γιάννης Μουστακάς

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε κατά τις εορτές των Χριστουγέννων, το θάνατο του συμπατριώτης μας Γιάννη Μουστακά. Μετά από αρρώστια 10 ετών περίπου, άφησε την τελευταία του πνοή στο μακρινό Βανκούβερ του Καναδά.
Ο αγαπητός μας συμπατριώτης μετανάστευσε για τον μακρινό Καναδά το 1956 σε ηλικία μόλις 27 χρονών παληκάρι μαζί με άλλους συμπατριώτες του. Ήταν παντρεμένος με την επίσης Καλλιπευκιώ-τισσα Κούλα Γκουγκουλιά (Τζίκα Δημο-τζίκα) με την οποία απέκτησαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Εργάστηκαν σκληρά και πρόκοψαν.
Στην αγαπημένη του πατρίδα, την Καλλιπεύκη ήρθε για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 1999 πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι για να δει για τελευταία φορά το αγαπημένο του χωριό και την 99χρόνη μάνα του που πέθανε μετά από λίγο.
Ο Γιάννης Μουστακάς ήταν και πολύ καλός φίλος του Συλλόγου & πάντα είχαμε την οικονομική και ηθική βοήθειά του.
Στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Μεγαλοδύναμος να αναπαύσει την ψυχή του και ελφρό να είναι το χώμα που τον σκέπασε.

Άλλο ένα παλικάρι άφησε την πνοή του στην άσφαλτο.
Ακόμη ένας θάνατος νέου ανθρώπου βύθισε στο πένθος την Καλλιπεύκη. Αυτή τη φορά θρηνούμε το χαμό ενός άλλου παλικαριού. Του Γιάννη Καρπούζα. Το γιο του Χρήστου Καρπούζα που εδώ και χρόνια ζουν στη Λάρισα.
Ο άτυχος Γιάννης το σούρουπο του Σαββάτου στις 11 Νοεμβρίου 2000 ταξίδευε μόνος του για το Μοσχάτο της Καρδίτσας όπου το χωριό της μητέρας του. Όμως κοντά στην Ιτέα Καρδίτσας, περνώντας πάνω από μία γέφυρα, για άγνωστους λόγους προσέκρουσε στο κράσπεδο της γέφυρας, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα ο άτυχος Γιάννης να πεταχτεί έξω από την καμπίνα και να τραυματισθεί θανάσιμα από τις ρόδες του ίδιου του αυτοκινήτου του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ η κηδεία του έγινε την επόμενη στη Λάρισα όπου και θρήνος μεγάλος επακολούθησε. Πιθανή αιτία του δυστυχήματος, όπως όλοι πιστεύουν ήταν το οινόπνευμα. Επηρεασμένος από αυτό, μάλλον τον πήρε για λίγο ο ύπνος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έγινε αυτό το μεγάλο κακό.
Ο Γιάννης ήταν λεβέντης και έφυγε από κοντά μας μόνον 34 ετών, πάνω στο άνθος της ηλικίας του. Αγαπητό μας παιδί, φίλε και συγχωριανέ ας είναι ελαφρό το χώμα που σε σκέπασε. Στον αγαπητό μας Χρήστο Καρπούζα τη σύζυγό του και την κόρη του καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός ας απαλύνει τον μεγάλο πόνο τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ