Μεγάλη συμμετοχή στο καλοκαιρινό μας Αντάμωμα

Το φετινό καλοκαιρινό μας Αντάμωμα το Σάββατο 3 Αυγούστου για πρώτη φορά διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του σχολείου και η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα ήταν πρωτοφανής. Τη διοργάνωση είχε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστι­κός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ο χώρος κατακλύστηκε με έντονη διάθεση για συ­ναντήσεις με παλιούς γνώριμους και χορό.

Την αυλαία του Ανταμώματος άνοιξαν με πολύ χα­ρά και ενθουσιασμό οι μικροί μας χορευτές. Συμμετεί­χαν: ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΟΥΡΑ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΑΤΑΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑ, ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΥΛΙΝΔΡΗ, ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, Α­ΡΕΤΗ, ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΙΠΙΛΗΣ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΛΕΥ­ΤΕΡΗΣ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑ2ΗΣΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ, ΡΕΝΤΥ, ΚΡΙΣΤΥ.

Η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου που έ­γινε από τμήμα του χορευτικού, αναβίωσε μνήμες στους μεγαλύτερους και διασκέδασε τους νέους, προκαλώντας άφθονο γέλιο. Συμμετείχαν: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΝΤΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟ­ΝΤΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟ­ΝΤΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΓΚΑΒΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΟΡΙΝΑ.

Ιδιαίτερη τιμή μας, ήταν η συμμετοχή των ηλικιωμένων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΝΤΑΣ, Τ0ΥΛΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ.

Στη μεγαλύτερη χορευτική ομάδα που ανέδειξε το χωριό μας ανάμεσα σε άλλα του Δήμου Τεμπων συμμετείχαν : ΑΝΘΗ ΓΚΕΤΣΙΟΥ, ΒΙΒΗ ΠΑΠΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΖΓΚΑΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΙΝΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΝΤΑ, ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΝΤΑ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ.

Η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου που έγινε από τμήμα του χορευτικού, αναβίωσε μνήμες στους μεγαλύτερους και διασκέδασε τους νέους, προκαλώντας άφθονο γέλιο.
Το χορευτικό συγκρότημα του χωριού υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Μαρίας Καλούση ανέδειξε, για ακόμη μια φορά, με χάρη τις ομορφιές του τόπου.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του το χορευτικό των Γόννων που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και έδωσε μια διαφορετική πνοή και ποικιλία με τοπικούς χορούς.

Η μεγάλη συμμετοχή σας, δηλώνει ξεκάθαρα ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε χρειάζονται όλοι να ξεφύγουν, παρέα με οικεία πρόσωπα με κοινή καταγωγή. Επίσης ήταν έκδηλη η επιθυμία όλων για συνοχή μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς η μεγαλύτερη ανταμοιβή του συλλόγου ήταν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων και η στήριξη των τοπικών φορέων.

Το αντάμωμα τίμησαν με την ιδιαίτερη παρουσία τους ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ. Σαΐτης, κ. Καρατέγος, κ. Τσιαπλές καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καλλιπεύκης κ. Κούσιος που στηρίζουν κάθε προσπάθεια του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. για εξέλιξη της τοπικής κοινότητας.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το αντάμωμα, απολογείται σε όσους δεν βρήκαν χώρο να καθίσουν και υπόσχεται νέες εκδηλώσεις το συντομότερο δυνατό, πάντα με τη στήριξη του κόσμου.

ΠΙΣΩ