ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός μας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 – Ιανουαρίου στο κέντρο Βερσαλλίες.
Η Μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο χορός μας οφείλεται σε σας, χάρη στην αγάπη που δείχνετε για το Σύλλογό μας, για τον κόπο μας.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ χορό και κέφι, ενώ παράλληλα στάθηκε αφορμή για συνάντηση των συμπατριωτών μας. Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πατούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, αλλά και σ’ αυτά που σκοπεύει να κάνει ο Σύλλογος μας. Επίσης έκανε αναφορά στο φετινό ημερολόγιο το οποίο απέσπασε κολακευτικά σχόλια από το τοπικό τύπο το οποίο, ήταν αφιερωμένο στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου.
Τα δώρα φέτος ήταν λίγα καλά και ήταν προσφορά του Συλλόγου. Τελειώνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι τίμησαν με την παρουσία τους το χώρο μας ο Δήμαρχος Γόννων κ. Τόλιος Αναστάσιος ο «τοπικάρχης» κ. Οικονόμου Απόστολος ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γόννων, ο βοηθός νομάρχου κ. Καραμπάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ. Αγοραστός ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μέγας, ο πρόεδρος της ΔΕΤΠΟΛ κ. Οικονόμου Χρήστος. πατριώτης μας, και ο Καραγιάννης Κωνσταντίνος πρόεδρος του Δηκτικού Συμβουλίου Γόννων.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που γεμίσατε την αίθουσα και μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δώσατε αυτή τη μεγάλη επιτυχία στο χορό μας.
Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στα νέα παιδιά που ξεκίνησαν όλη νύκτα από το χωριό, αλλά και σ’ αυτούς που έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να παρευρεθούν στο χορό μας όπως: ο Αναστάσιος Κομνηνός από την Στυλίδα, ο Ευστάθιος Ευσταθίου από το Βόλο, ο Καραγιαννίδης Κων/νος από την Πτολεμαϊδα, γαμπρός του Βασίλη του Γκουρμπαλή. Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στην Τούλα σύζ. Νικ. Ντάσιου που ήρθε από τη Βοστώνη στο χορό μας με την ξαδέρφη της Ντίνα. Οι οποίοι αποδείξατε για ακόμη μία φορά ότι είστε άξια τέκνα της Καλλιπεύκης.
Χίλια λαχεία κυκλοφόρησε ο Σύλλογος. Κάτι δεν πήγε καλά φέτος έμειναν αρκετά απούλητα, τα οποία βγήκαν σε δημοπρασία. Τι έφταιξε; Μήπως το χρηματιστήριο; ή κάτι άλλο;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ