Μια εκδήλωση με συναίσθημα και αγάπη 

Το 2003 ορίσθηκε ως έτος ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ. Στις 3 Δεκεμβρίου 2003, στην κατά­μεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας, πραγματοποιήθηκε μια από τις ωραιότερες εκδηλώσεις που ο γράφων έχει παρακολουθήσει.
Μια εκδήλωση, την οποία πραγματοποίησε το Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας με τη συμμετοχή και άλλων τριών σχολείων της πόλης.
Διευθυντής αυτού του Σχολείου είναι ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο γραμματέας του Συλλόγου μας.
Την εκδήλωση αυτή, είχα την τιμή και την τύχη να την παρα­κολουθήσω. Ήταν μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες. Μια εκδήλωση στην οποία τα συναισθήματα εναλλάσσονταν.

D S Loutrou (6) 8o D S b (2) 6o D S a (18)
Μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων: 6ου Βέροιας, 8ου Βέροιας και Λουτρού
(ανάμεσά τους και του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Βέροιας)

Από τη συγκίνηση και τη φόρτιση στο γέλιο, μ΄ αυτά που βλέπαμε και ακούγαμε και μετά στην περηφάνια και στο καμάρι, που εμπνευστής και οργανωτής αυτού που παρουσιάζονταν ήταν ο πατριώτης μας Παναγιώτης Παπαϊωάννου.
Συγχαρητήρια στους συμμε­τέχοντες δασκάλους και μαθητές. Πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό φίλο και γραμματέα του Συλλόγου μας, ο οποίος μαζί με τους άλλους Καλλιπευκιώτες, που μένουν στη Βέροια και εκπροσωπούν επάξια το χωριό μας και το κάνουν γνωστό όπου κι αν βρίσκονται. Αλλιώς δεν εξηγείται το παρατεταμένο χειροκρότημα στην αναφορά του ότι την εκδήλωση παρακολουθεί και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιπεύκης και ο αδελφός του Αποστόλης,  οι οποίοι ήρθαν από τη Λάρισα και ότι Καλλιπεύκη είναι το χωριό του στο οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια.
Αγαπητέ Παναγιώτη, ο θεός να σου δίνει υγεία και δύναμη να σχεδιάζεις και να πραγματοποιείς τέτοιες εκδηλώσεις.
Θωμάς Τσιαπλές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ