Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

 

Στον Αμπελώνα και στο κέντρο «Ακρόπολις» θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας ,το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 20:30

Η Διεύθυνση του καταστήματος, η ορχήστρα του Θανάση Καλούση και το Δ.Σ. σας υπόσχεται ότι θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά.

Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 20 Ευρώ με όλα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών.
Ευχές στους νεοεκλεγμένους

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγμένους άρχοντες, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους Συμβούλους, καθώς και Τοπικούς Προέδρους και Συμβούλους εκτός από καλή χρονιά, υγεία και επιτυχία στο έργο τους. Θα είναι οι πρώτοι που θα υλοποιήσουν τους νέους θεσμούς και από αυτούς θα εξαρτηθεί το μέλλον τους. Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας θα είναι δίπλα τους σε κάθε περίπτωση και ιδιαιτέρα όταν του ζητηθεί (κάτι συγκεκριμένο).

Ξεχωριστά εύχεται υγεία, κάθε επιτυχία και συγχαίρει τους πατριώτες μας: Θωμά Τσιαπλέ, Δημοτικό Σύμβουλο, Κούσιο Τάσο, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και Οικονόμου Χρήστο και Μπάμπη Ντούρο, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Η τύχη αλλά και το μέλλον του οικισμού μας, αγαπητοί μας φίλοι, ως ένα σημείο, βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστώ όλες και όλους και ιδιαιτέρως τις καλλιπευκιώτισσες και τους καλλιπευκιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και όλους εκείνους που επέλεξαν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας. Θα προχωρήσουμε μαζί χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και να είστε σίγουροι ότι  θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.

Θωμάς Τσιαπλές

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί την απελθούσα Δημοτική Αρχή, για την  άριστη συνεργασία την οποία είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας της.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ