Από δίμηνο σε δίμηνο

Σχολιάζει ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Τηλ.: 2331020867 – 6972446533 – Kallipefki@site.gr

 

www.kallipefki.site.gr

Είναι οι σελίδες του Συλλόγου μας στο διαδίκτυο (στον Παγκόσμιο ιστό), με πληροφορίες και φωτογραφίες για τον σύλλογο και την Καλλιπεύκη και με όλες τις εφημερίδες «Η Ωραία Καλλιπεύκη» από το 2000 μέχρι σήμερα. Όσοι έχετε πρόσβαση λοιπόν μη διστάζετε. Ρίξτε μια ματιά. Πάντα θα υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει. Κι αν δεν θυμάστε τη διεύθυνση αυτή είναι γραμμένη στην εφημερίδα. Αλλά και μια μηχανή αναζήτησης (Ελληνικές: In, RoBBy, Pathfinder, AnazitisiS, FORTHnet Directory, Phantis, Geo, Flash, e-go, Thea, Evresi, Διεθνείς: AltaVista, ALLTheWeb, Google, Lycos,. MetaCrawler Yahoo, AOL, Excite) θα σας οδηγήσει αμέσως στις σελίδες του συλλόγου μας.

 

Kallipefki@site.gr  

Αυτό είναι το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο (το email). Χρησιμοποιείστε το, αν δεν σας βολεύει η φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site (www.kallipefki.site.gr). Πάντα κάτι έχετε να πείτε που ενδιαφέρει και άλλους. Δώστε τους τη χαρά να σας διαβάσουν να σας απαντήσουν. Η συζήτηση και ο διάλογος μόνο κάτι θετικό θα φέρουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στη φωτογραφία βλέπετε το εσωτερικό από την Ανάληψη, το παλιό ξωκλήσι. Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει την Άνοιξη, γιατί θα καταρρεύσει και θα ναι κρίμα!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το καλοκαίρι για τους ηλικιωμένους φίλους μας είναι πράγματι πιο ευχάριστο και πιο εύκολο. Πάντα θα υπάρχει παρέα και διάθεση για κουβεντούλα.

kokotis

Ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία πατριώτες μας είναι και ο μπάρμπα – Νίκος (Κοκότης). Εδώ τον βλέπουμε να «στουμπάει» (να παίζει δηλαδή) με τα εγγόνια του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τεράστιο ήταν το μανιτάρι (κάτω υπάρχει το ψαλίδι κλαδέματος) που βρήκαμε το φθινόπωρο (και άλλα μαζί) αλλά δεν το γευτήκαμε. Οι απόψεις των πατριωτών μας που ρωτήσαμε ήταν διαφορετικές και δεν το διακινδυνεύσαμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα μπορούσε να είναι η φωτογραφία του καλοκαιριού που πέρασε. Τρία χαριτωμένα κοριτσάκια αμέριμνα ευχαριστιούνται σιγά – σιγά το παγωτό τους και χαίρονται να απλώνεται στη μύτη και στα μαγουλάκια τους!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λιγοστεύουν τα κοπάδια στο χωριό μας. Δυο «έφυγαν» (πουλήθηκαν) το καλοκαίρι. Εδώ βλέπουμε τη διαδικασία φόρτωσης στη «Νταμίλη».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έπρεπε να ανέβω στον Όλυμπο για να μάθω τι είναι το ρόμπολο. Είδος πεύκου είναι και μάλιστα με καλό, γερό και σκληρό ξύλο, που ζει στα ψηλά (σε μεγάλο υψόμετρο).  Αργεί να μεγαλώσει, γι αυτό και κάνει και καλό, γερό ξύλο, επειδή οι συνθήκες εκεί πάνω είναι δύσκολες χειμώνα – καλοκαίρι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λίγα χιόνια είχαμε μέχρι στιγμής κι αυτά πολύ νωρίς. Στις 12 Νοεμβρίου χιόνισε για λίγο, 2-3 εκατοστά και την επόμενη δεν υπήρχε. Ο χειμώνας, όμως είναι ακόμη μπροστά μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ