ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ – ΤΙΜΗ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΚ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΕΡΣΙ)

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. (26-3-02)

Με τη συμπλήρωση 25 ετών λειτουργίας και παρουσίας του ΜΕΣΑΚ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε σε τακτική του συνεδρίαση (26-3-02) τη βράβευση – αναγνώριση όλων των τέως προέδρων του Συλλόγου μας. Η βράβευση – αναγνώριση προσφοράς θα γίνει το καλοκαίρι.
Στα πρόσωπα των προέδρων τιμώνται και τα μέλη των Δ.Σ. από την ίδρυσή του Συλλόγου μας μέχρι πέρσι, καθώς και όλες οι φίλες και οι φίλοι, αλλά και οι συνεργάτες του Συλλόγου μας και αναγνωρίζεται η προσπάθεια του καθενός.
Είναι ηθική υποχρέωσή μας η απονομή τιμής και ηθικού βραβείου σε όλους τους εθελοντές εργάτες του πολιτισμού και σε όλους τους αγωνιστές της Καλλιπεύκης. Είναι τεράστια η προσφορά όλων από το 1978 μέχρι σήμερα και τα όσα έγιναν στο τέταρτο του αιώνα που πέρασε -που είναι πάρα πολλά- αλλά δεν είναι του παρόντος να τα αναφέρουμε. Όλοι μας άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο τα γνωρίσουμε και τα θυμούμαστε. Η «ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», η εφημερίδα μας, που εκδίδεται συνεχώς από την ίδρυση του συλλόγου μας, που ενώνει τους απανταχού της γης Καλλιπευκιώτες, που διαβάζεται από 2000 και πλέον αναγνώστες, είναι από μόνη της ένας άθλος και ανήκει σε όλους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ