Δήμος Τεμπών – Ο Δήμος μας – Αντιδήμαρχος ο Θωμάς Τσιαπλές

Δήμος Τεμπών – Ο Δήμος μας

 

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Τεμπών πλέον, στον οποίο ανήκει και το χωριό μας, με είκοσι και πλέον χιλιάδες κατοίκους και μια τεράστια περιοχή, που εκτείνεται από τη Βιομηχανική Ζώνη μέχρι τη Θάλασσα και τον Κάτω Όλυμπο, έχει όλες τις προϋπόθεσης για να γίνει ένα Δήμος, με όλα όσα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος για το καλό όλων των δημοτών του αλλά και για τους επισκέπτες του.

Κάμπος, βουνό, θάλασσα! Παραλίες, ορεινά μονοπάτια, δάση! Εθνική οδός! Βιομηχανική περιοχή! Ιστορία! Και… την ομορφότερη κοιλάδα της Ευρώπης, την κοιλάδα των Τεμπών!

Έχει όλες τις προϋποθέσεις για βελτίωση, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας. Έχει επίσης (πρέπει να έχει) και έσοδα όχι μόνο από τα ανταποδοτικά τέλη αλλά και από τη βιομηχανική περιοχή και την εθνική οδό.

Αγαπητοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αγαπητοί Τοπικοί Σύμβουλοι, αγαπητέ Δήμαρχε, βρίσκεστε εκεί με δική σας επιλογή! Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι για σας (και για όλους μας βέβαια), μια μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις! Πέρα από την όποια υποστήριξη από την κεντρική εξουσία, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι αυτή που πρέπει, πέρα από τις οργανωτικές δυσκολίες που σίγουρα θα βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας, πέρα από τις όποιες αδυναμίες του «Καλλικράτη», η πρόκληση παραμένει και μέλλει να δείξετε μέσα από τα έργα σας, την αγάπη σας για το Δήμο και για όλους τους δημότες του. Μέλλει να τιμήσετε την επιλογή σας. Δεν θα σας υποδείξουμε τι και πως. Υπενθυμίζουμε απλά πως το καλύτερο αποτέλεσμα, βγαίνει μέσα από σχέδιο και προγραμματισμό, από μελέτη, καταγραφή και ανάδειξη, από  στόχους, στόχους βραχυχρόνιους και μακροπρόθεσμους και από (στο μέτρο του δυνατού) σωστή ιεράρχηση.

Σαν Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σας υποσχόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας όπου και όταν χρειαστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είμαστε και απέναντι αν χρειαστεί.

 

Αντιδήμαρχος ο Θωμάς Τσιαπλές

 

Τη θέση του Αντιδημάρχου, έδωσε στον πατριώτη μας και πρόεδρο του Συλλόγου μας ο Δήμαρχος κ. Κολλάτος Κώστας. Τη θέση του Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες καθαριότητας κλπ και βάση έδρα το πρώην Δημαρχείο Γόννων.

Θωμά, το έργο που ανέλαβες δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε την εργατικότητά σου, την καλή σου διάθεση και την αγάπη σου για το χωριό μας και για το Δήμο. Θα είμαστε όλοι δίπλα σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ_ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΣΥΜ_ΤΣΙΑΠΛΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ