ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΛΟ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

 Προς τιμή των παιδιών του μεγάλου χορευτικού συγκροτήματος αλλά και της χορωδίας γυναικών ο σύλλογός μας πραγματοποίησε εκδρομή στις 8 Αυγούστου 2001 σε Βόλο, Πορταριά, Μακρινίτσα. Την εκδρομή ακολούθησαν παιδιά που ήταν πέρσι στο μεγάλο χορευτικό καθώς και γυναίκες που συμμετείχαν στις περσινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Η αναχώρηση έγινε το πρωί στις 7.45 και η επιστροφή το βράδυ στις 8.30.

ekdromi

ekdromi1

Στην παραλία του Βόλου και στο Λαογραφικό Μουσείο Μακρινίτσας

Η διαδρομή ήταν Καλλιπεύκη Λάρισα, όπου συναντήσαμε στο σταθμό και στη δουλειά του στον ταμία του συλλόγου μας και πήραμε μαζί μας τη γυμνάστρια, Βόλος, Μακρινίτσα, όπου επισκεφτήκαμε το υπέροχο λαογραφικό μουσείο και ο σύλλογος προσέφερε καφέ ή αναψυκτικό σε όλους στην θαυμάσια πλατεία του χωριού, Πορταριά, όπου σταματήσαμε στο κατάστημα του συνεταιρισμού γυναικών με παραδοσιακά προϊόντα, Χάνια, όπου σταματήσαμε για μεσημεριανό φαγητό, Βόλος, όπου σταματήσαμε για να θαυμάσουμε το λιμάνι, τα πλοία, τα «δελφίνια» και περπατώντας στην παραλία να δούμε και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που έχει έδρα την έδρα του εκεί. Από το Βόλο πάλι Λάρισα και στη συνέχεια Καλλιπεύκη.

Ήταν μια υπέροχη διαδρομή με πολλά ενδιαφέροντα, απ’ όπου όλοι κάτι αποκομίσαμε. Η εκδρομή έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωριστούν καλύτερα και να εκφραστούν πιο ελευθέρα και στις γυναίκες τη δυνατότητα να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητα. Όλες οι ώρες ήταν γεμάτες και σε όλη τη διαδρομή το κέφι ήταν μεγάλο με τη συμμετοχή όλων. Γίναμε όλοι μια υπέροχη ομάδα. Σ’ αυτό βοήθησε πολύ ο οδηγός (ΚΤΕΛ) Στέλιος Παπαϊωάννου, ο οποίος, θερμός, εκφραστικός, ευγενικός και χαρούμενος προσπάθησε και κατάφερε να ικανοποιήσει όλων τις επιθυμίες.

Την ευθύνη της εκδρομής είχε ο υπογράφων (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας).

Παναγιώτης Παπαϊωάννου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ