ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Αγαπητές πατριώτισσες, αγαπητοί πατριώτες,

…Υποψήφιοι για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 22 Αυγούστου 2004, δεν υπήρξαν. Δεν έγινε ουσιαστικά γενική συνέλευση. Έντεκα παρόντες!!!
Η διάθεση και η όρεξη δεν ξεπέρασαν την «κριτική και τις προτάσεις του καφενείου», η διάθεση και η όρεξη του καφενείου δεν μετατράπηκε και αυτή τη φορά σε έργο.
Τρεις εθελοντές, από σεβασμό στους ξενιτεμένους και στους υποστηρικτές του Συλλόγου μας, ανέλαβαν την ευθύνη της λειτουργίας του για ένα χρόνο ακόμη. Προτεραιότητές τους, οι εκκρεμότητες του Συλλόγου και οι εκλογές τον Αύγουστο του 2005, καθώς και ότι άλλο νομίζουν και μπορούν προς όφελος του χωριού μας και όλων των πατριωτισσών και πατριωτών.
Ύστερα από 25 χρόνια λειτουργίας, δυστυχώς η θέση μας είναι η παρακάτω: «από μένα δεν εξαρτάται, εγώ δεν έχω ευθύνη, εγώ δεν βάζω ένα χεράκι». Δυστυχώς η θέση και η στάση όλων – ανεξάρτητα αν συγχαίρουν, κρίνουν ή κατακρίνουν αυτούς που μέχρι σήμερα προσέφεραν μέσα από το Σύλλογο πάμπολλα στο χωριό μας και στους ανθρώπους του – είναι αυτή (ελπίζω) προς το παρόν. Φαίνεται πως σήμερα δεν υπάρχουν προβλήματα, φαίνεται πως σήμερα δεν έχει λόγο ύπαρξης ο Σύλλογός μας.
Ελπίζω, στο μέλλον, τα πράγματα να είναι καλύτερα. Από τη μεριά μου θα βοηθήσω, αυτούς που από 22 Αυγούστου και ύστερα έχουν τη ευθύνη. Η τυπική μου συμμετοχή τελείωσε. Η ουσιαστική παραμένει εφόσον, όμως, μου ζητηθεί και οι υποχρεώσεις μου, μου το επιτρέπουν.

Καλή δύναμη στους τρεις φίλους και «Δον Κιχώτηδες» της εποχής μας.

Πατριώτισσες και πατριώτες, με την αποχώρησή μου πλέον από τη δράση του Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», θα ήθελα να εκφράσω και:

Τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες των πέντε χρόνων.

Τις θερμότερες σε όσους με ιδέες και προτάσεις με βοήθησαν.

Τις θερμότατες σε όσους εξέφρασαν τις διαφωνίες στους, παραπονέθηκαν ή γκρίνιαξαν ευθέως και ευθαρσώς. Απ’ αυτούς ωφελήθηκα αρκετά.

Τη συγνώμη μου, προς όσους για διάφορους λόγους στεναχώρησα.

Τις ευχαριστίες μου στους συνεργάτες της πενταετίας στο Δ.Σ. Τάσο Πατούλια, Φάνη Γκουντουβά, Ζήση Κατσιούλα, Γιάννη Μασούρα, Πούλιο Παπαστεργίου, Γιάννη Τσικρικά και ιδιαίτερα (επιτρέψτε μου) στον Θωμά Τσιαπλέ.

Φιλικά
Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Υ.Γ.

Θωμά, Τάσο και Ζήση,

Καλή δύναμη! Προτείνω οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας αυτή την περίοδο να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες, ώστε η απουσία του να είναι ιδιαίτερα αισθητή. Αν είναι αισθητή η απουσία του, έχει καλώς αν δεν είναι αισθητή τότε θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρω πως και αν θα μπορούσε να λυθεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ