Η Καλλιπεύκη στα «ερτζιανά»

Στη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ – ΦΙΛΙΑ «Δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει…» συμμετείχε στις 23-8-05 (15.00-16.00) ως «καλεσμένος» της Αγνής Στρουμπούλη, ο υπογράφων με θέμα την Καλλιπεύκη. Ο σταθμός εκπέμπει στα 666 ΑΜ και στα 107 FM. Στη μιας ώρας εκπομπή η «οικοδέσποινα» διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του Ζήση Κατσιούλα,  «Καλλιπεύκη Ιστορία – Λαογραφία» και σχολίασε τις «αναμνήσεις» και τους προβληματισμούς του υπογράφοντα, που συμμετείχε μέσα από τηλεφωνική σύνδεση. Η εκπομπή αναμεταδόθηκε στις 26-8-05 (18.00-19.00 ώρα Ελλάδας) από τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Αγνή Στρουμπούλη, είναι ηθοποιός – αφηγήτρια και είχαμε την τύχη και τη χαρά (μαζί με τον πρόεδρο, Θ. Τσιαπλέ) να την ακούσουμε και να τη γνωρίσουμε στην Κέα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η φωτογραφία είναι από την Κέα και αφηγείται παραμύθια «για ανεξιχνίαστες γριές». Η εκπομπή ηχογραφήθηκε από την Αγνή και στάλθηκε. Ήδη ή κασέτα, ταξιδεύει για Αυστραλία και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου (αν το ζητήσει).

Αγνή Στρουμπούλη, να είσαι καλά, να συνεχίσεις «να παίρνει και να αφήνεις δρόμους…» να φτάσεις και στην Καλλιπεύκη. Θα σε περιμένουμε.

Σ’ ευχαριστώ!

Παναγιώτης Παπαϊωάννου

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ