ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

 

Σε μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε το φετινό μας αντάμωμα το Σάββατο 12 Αυγούστου. Πρωτόγνωρη  ήταν η κοσμοσυρροή από την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, αλλά και από άλλους νομούς, βούλιαξε στην κυριολεξία η πλατεία και οι γύρω δρόμοι από Καλλιπευκιώτες και φίλους του Συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με παραδοσιακούς χορούς από τα μικρά χορευτικά   υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Σωτήρη Καραβασίλη τα οποία καταχειροκροτήθηκαν. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Θωμάς Τσιαπλές χαιρέτησε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε θερμά για την αδιάκοπη συμπαράσταση προς τον Σύλλογο. Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα  πραγματικό μύθο που ζήσαμε όλοι μαζί, μια και την εκδήλωση υποστήριξε η μπύρα “μύθος.” Εκπληκτικό γλέντι με αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι που μας πήρ’ ημέρα και η αυγή μας πήρ’ το μεσημέρι που λέει και το δημοτικό μας τραγούδι.

Ευχαριστούμε την εταιρία της μπύρας « Μύθος», η οποία επέλεξε μεταξύ των χιλιάδων εκδηλώσεων και πανηγυριών το δικό μας αντάμωμα. Η μπύρα «Μύθος» προσπαθεί να καταγράψει με αυτόν τον τρόπο τα έθιμα και τις ιστορίες της ελληνικής περιφέρειας. Όμορφες γυναικείες παρουσίες ήρθαν σε επαφή με Καλλιπευκιώτες, οι οποίοι συμπλήρωσαν κουπόνια με ιστορίες τα οποία συμμετείχαν σε κλήρωση ενός δώρου μιας τηλεόρασης αξίας χιλίων Ευρώ. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Κυλινδρής. Τα κουπόνια αυτά θα αξιολογηθούν και πολλά από αυτά θα δημοσιευθούν σε λεύκωμα το οποίο θα τυπωθεί μετά το τέλος των εκδηλώσεων της εταιρίας.

Το αντάμωμά μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ, Καραναστάσης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Απόστολος Οικονόμου, δημοτικοί σύμβουλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αναστάσιος Τόλιος και Δημεράς Δημήτριος. Επίσης στο αντάμωμά μας παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Καλιθέας Κατερίνης κ. Κων/νος Κεραμιδιώτης, ο οποίος δίνει πάντα το παρών σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου στην Κατερίνη.

Tsiaples

Xoreftiko2

Xorftiko

Xoreftiko1

 

 

«ΜΥΘΟΣ» στο Καλοκαιρινό Αντάμωμα

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τη συνεργασία με την εταιρία «ΜΥΘΟΣ» μέσα από τη διαφημιστική SPRINT στο καλοκαιρινό αντάμωμα. Πανό και αφίσες άριστες. Το δώρο για τον τυχερό της βραδιάς σημαντικό και το Λεύκωμα που θα ακολουθήσει, αν είναι όπως το περιγράψανε θα είναι άλλη μια σημαντική δραστηριότητα του Συλλόγου μας.

Τα λαϊκά πανηγύρια – γλέντια ήταν το θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας, που επέλεξε η για τη «ΜΥΘΟΣ» η SPRINT και το χωριό μας ήταν το πρώτο από τα πέντε χωριά που συμμετείχαν και θα συμπεριλαμβάνονται στο λεύκωμα.

Στη φωτογραφία εκτός από τον πρόεδρο, Θ. Τσιαπλέ, βλέπουμε την κ. Καραστέργιου, διευθύντρια της διαφημιστικής εταιρίας και τον κ. Σίνη, διευθυντή ανάπτυξης της «ΜΥΘΟΣ» στη Λάρισα.

Η Μαρίνα είναι κόρη του Παναγιώτη Καραστέργιου, γαμπρού του Γρόντζιου και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους μαζί με το σύζυγό της Λαμπρινόπουλο Ντίνο, από τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, το οποίο θα έχουν υπόψη τους για κάποια επόμενη διαφημιστική δραστηριότητα που θα έχει η εταιρία τους.

Παναγιώτης Παπαϊωάννου

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Theatro1

Theatro

Theatro2

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Οι πατριώτες έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη προς τον σύλλογό μας.

ΟΙ εκδηλώσεις άρχισαν με την στήριξη του συλλόγου στην συνάντηση των αποφοίτων του 1956. Η συμμετοχή του Συλλόγου ήταν καθαρά οργανωτική.

Στις 22 Ιουλίου οι μικροί του χωριού μας, αλλά και οι μεγάλοι απόλαυσαν την παράσταση του Θεάτρου Σκιών ( Καραγκιόζης )

Ακολούθησε στις 28 Ιουλίου η αιμοδοσία του Συλλόγου μας. Συγκεντρώθηκαν 22 φιάλες αίματος.

Στις 6 Αυγούστου και ύστερα από πολλά χρόνια οι κάτοικοι του χωριού μας είχαν την δυνατότητα να δουν παράσταση θεάτρου. Το περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας παρουσίασε την  παράσταση του Δ. Ρήτα « Τι έγινε με το θέμαμ’ κυρ Υπουργέ»

Επίσης διεξήχθη αγώνας μεταξύ Νέων και Παλαιμάχων καθώς και το καλοκαιρινό μας Αντάμωμα σχόλια θα βρείτε σε άλλες στήλες.

Karagiozis

Karagiozis1

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ