ΝΕΑ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Πατριώτισσες και Πατριώτες, Φίλες και Φίλοι της Καλλιπεύκης,
Σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώνετε έγκαιρα (και αν είναι δυνατόν γραπτά), για ότι θα θέλατε να δημοσιευθεί στην εφημερίδα του Συλλόγου μας. Μια κουβέντα πάνω στο φόρτο κάποιας εκδήλωσης δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει και θα φτάσει μέχρι την εφημερίδα. Ένα σημείωμα είναι πάντα καλύτερο και ένα τηλεφώνημα υπενθύμισης μετά από μια δυο μέρες θα σιγουρέψουν την πληροφορία.
Το Δ.Σ.

 ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 

Μ ε τον ερχομό της νέας χρονιάς (2004) το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται στις Απανταχού Καλλιπευκιώτισσες και Καλλιπευκιώτες, στις φίλες και φίλους της Καλλιπεύκης και σε ολούς, υγεία προκοπή και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Από αρκετούς πατριώτες μας της περιοχής Κατερίνης οι εφημερίδες επιστρέφουν και ειδικότερα από την Καλλιθέα και την Περίσταση. Τους παρακαλούμε λοιπόν, αυτούς που δεν παίρνουν την εφημερίδα να μα ς ενημερώσουν τηλεφωνικά ή να μας γράψουν την ακριβή διεύθυνσή τους (οδό, αριθμό και Τ.Κ.)

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ –  Η ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ (Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ) 

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας με την ευκαιρία του νέου έτους, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο κέντρο «ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ» στις 10 Ιανουαρίου του 2004. Η διεύθυνση του κέντρου, με την γνωστή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης, όπως και κάθε χρόνο.
Πατριώτισσες και Πατριώτες, σας περιμένουμε.
Είναι καλό, να είμαστε όλοι εκεί. Η μεγάλη τραγουδίστρια κ. Πίτσα Παπαδοπούλου καθώς και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά, καθώς και οι φίλοι με τη δημοτική μουσική για τους μερακλήδες Καλλιεπυκιώτες.

Επίσκεψη της υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Βάσως Παπανδρέου στο δήμο μας 

Τον σεισμόπληκτο δήμο μας επισκέφθηκε η Yυπουργός Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων, κ. Βάσω Παπανδρέου μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο. Η κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους δημάρχους της γύρω περιοχής, και άκουσε τα προβλήματα που υπάρχουν στους δήμους τους. Στη συνάντησης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γόννων Χρήστος Καραναστάσης, ο δήμαρχος Κάτω Ολύμπου Ν. Βαλσαμόπουλος, ο δήμαρχος Μακρυχωρίου κ. Ζήσης Λιούπας, ο Δήμαρχος Συκουρίου κ. Γερογιάννης, ο πρόεδρος της Ιστορικής Κοινότητας Αμπελακίων, και ο πρόεδρος της διευρυμένης Κοινότητας Καριάς Νικόλαος Δάσιος, καθώς και υπηρεσιακοιί παράγοντες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ