ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Γράφει ο Απόστολος Γκουγκουλιάς

G_XARAKOPOS

Επίσκεψη του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος της νέας δημοκρατίας, Μάξιμου Χαρακόπουλου, δέχτηκε ο δήμαρχος γόνων Αναστάσιος Τόλιος, στο δημαρχείο Γοννων. παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων, έγινε συζήτηση για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συζητήθηκε και το φλέγον θέμα του Καποδίστρια 2. Ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι τάσσεται υπέρ ενός ευρύτερου διάλογου με τους τοπικούς φορείς πριν από οποία αλλαγή στο θέμα της συνένωσης των ο.τ.α. και ότι οι συνενώσεις πρέπει να γίνουν σε εθελοντική βάση.

N_EKXION

Παρελήφθη από τον δήμο μας το νέο εκχιονιστικό μηχάνημα, σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ Νομού Λάρισας. το καινούργιο αυτό μηχάνημα θα βοηθήσει στον άμεσο εκχιονισμό κυρίως της Καλλιπεύκης αλλά και των άλλων δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου μας κατά την προσεχή χειμερινή περίοδο. ευχόμαστε στο δήμαρχο και τους δημοτικούς και τοπικούς σύμβουλους πάντα τέτοια έργα και πρωτοβουλίες που θα κάνουν την ζωή των δημοτών μας ακόμη ευκολότερη και ποιοτικότερη.

 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη αιμοδοσία των μελών του συλλόγου μας. η πικρή αλήθεια είναι πως κάθε πέρσι και καλύτερα. γιατί πατριώτες; Εύχομαι πραγματικά σε όλους εσάς που επιλέξατε να μην χαλάσετε την αραξιά σας κάτω από τον πλάτανο για δέκα λεπτά να μην χρειαστεί ποτέ στη ζωή σας να ψάξετε για το πολύτιμο αίμα. Τότε ίσως καταλάβετε πως η αιμοδοσία είναι ίσως η πιο μεγάλη πρόσφορα του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του.

G_ΚΑΡΥΑ_ΔΑΣ

Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία της όμορης Κοινότητας Καρυάς. Ακριβώς στα όρια της Καρυάς με την Καλλιπέυκη, τοποθέτησαν πανό με το σύνθημα «ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ». Μια όμορφη προσπάθεια που πρέπει να βρει μιμητές και σε άλλα χωριά.

G_KARYA_GYM

Μια ακόμη πρωτοβουλία της κοινότητας Καρυάς. Δημιούργησαν ένα πλήρες γυμναστήριο για τους νέους και τις νέες του χωριού τους. Εμείς ακόμη περιμένουμε. Αλήθεια τι έγινε με την υπόσχεση που πήραμε πριν από κάποια χρόνια; Θα πάρουμε επιτέλους μαθήματα προόδου από τους γείτονες μας;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ