Οδηγός Υπηρεσιών Υγείας

Ένας ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υγεία, πρόκειται να κυκλοφορήσει από το Κέντρο Υγείας Γόννων, με τον τίτλο «Οδηγός Υπηρεσιών Υγείας» με την επιμέλεια του επιστημονικού υπεύθυνου και διευθυντή του κέντρου κ. Μιχαήλ Βενιζέλου.
Σκοπός του οδηγού είναι να ενημερώσει όλους τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Γόννων, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Κέντρο Υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα και να μην ταλαιπωρούνται. Ο οδηγός θα μοιραστεί σε 4.000 σπίτια και περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

– Υπηρεσίες φροντίδας υγείας Κ.Υ. Γόννων.
– Λειτουργία περιφερειακών ιατρείων
– Επισκέψεις γιατρών στα εξυπηρετούμενα ιατρεία (αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε περιοχή).
– Χρήσιμα φάρμακα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι.
– Χρήσιμες οδηγίες για το τι πρέπει να έχει ο κάθε προσερχόμενος στις υπηρεσίες – υγείας, Περιφερειακό Ιατρείο, Κέντρο Υγείας.
– Τοπογεωγραφικό χάρτη της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ.
– Χρήσιμα τηλέφωνα για τις μονάδες υπηρεσιών υγείας του ν. Λάρισας, αλλά και όλα τα τηλέφωνα των περιφερειακών ιατρείων και φαρμακείων της περιοχής.
Ένας χρήσιμος οδηγός υπηρεσιών υγείας, που όλοι πρέπει να έχουν στα σπίτια τους.

Σημείωση σύνταξης: Θερμά συγχαρητήρια στην παραπάνω πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Γόννων. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα όλους και ιδιαίτερα τους κατοίκους του χωριού μας, μια και αυτοί έχουν την τύχη να βρίσκονται πιο μακριά από όλους. Τον περιμένουμε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ