ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Στις 19 Αυγούστου 2007

Αγαπητοί Καλλιπευκιώτες, μέλη και φίλοι του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών, σας ενημερώνουμε, ότι στις 19 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στο γραφείο του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι αλήθεια, αγαπητοί μας φίλοι και πατριώτες, ότι στην εποχή μας υπάρχει μια γενική απαξίωση για την συμμετοχή στα κοινά. Είναι αλήθεια, επίσης ,ότι οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν διαλυθεί, είτε γιατί δεν υπάρχουν εθελοντές να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, είτε γιατί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά. Ο Σύλλογός μας μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα και ούτε αντιμετωπίζει. Και αυτό χάρη στην αγάπη που έχουμε όλοι για τον τόπο μας και για τον σύλλογό μας. Αυτό που μας λείπει, είναι η όρεξη ενασχόλησης με τα κοινά, ενώ αντίθετα δεν μας λείπει η όρεξη για κριτική και μάλιστα κακοπροαίρητη.

Εμπρός λοιπόν στις 19 Αυγούστου να είμαστε όλοι εκεί στην γενική συνέλευση, ώστε να αναδείξουμε το καλύτερο δυνατό συμβούλιο για την νέα διετία.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ