Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου του 2010 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» στον Αμπελώνα.

Λιγότεροι ήταν οι καλλιπευκιώτες οι οποίοι προσήλθαν φέτος στο χορό μας. Η αναστολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου για μια χρονιά, ο κακός καιρός που επικρατούσε στο χωριό μας, τα πολλά πένθη και κυρίως ο θάνατος του άτυχου Δημητρίου Μπουρουνίκου  την ημέρα του χορού μας κράτησαν πολλούς καλλιπευκιώτες στα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου  Θωμάς Τσιαπλές ζήτησε να σταματήσει η γκρίνια και η μιζέρια και κάλεσε όλους να συστρατευτούν  κοντά στο σύλλογο. Επεσήμανε ότι σε λίγο καιρό  έρχεται η νέα μεταρρύθμιση, το σχέδιο Καλλικράτης, όπου ο δήμος μας θα μεγαλώσει αρκετά ( περισσότερα θα μάθετε στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας), ακόμη αναφέρθηκε στη φθίνουσα και μη αναστρέψιμη  πορεία του χωριού μας.

Οι δύο λόγοι αυτοί από μόνοι τους κάνουν ακόμη πιο απαραίτητη την ύπαρξη του συλλόγου  μας. Είναι αυτός ο οποίος θα μας συγκεντρώνει , θα μας ενημερώνει και θα πληροφορεί  για όσα συμβαίνουν στο χωριό μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Βησσαρίωνας, ο αντινομάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Γόννων κ. Κων/νος Καραγιάννης , ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Οικονόμου, o ο πρόεδρος του αιμοδοτικού  συλλόγου Αμπελώνας  «ΕΛΠΙΔΑ» ,ο Διοικητής και ο υποδιοικητής Τροχαίας κ. Χαράλαμπος Ψιψιλής και Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Ευχαριστούμε όλους σας, που μας τιμήσατε μα την παρουσία σας.

033_XOROS 032_XOROS 031_XOROS

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ