ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2001

Πατριώτισσες και Πατριώτες, Φίλες και Φίλοι, ένα καλοκαίρι διαφορετικό από το προηγούμενο σας περιμένει φέτος στην Καλλιπεύκη. Προσπαθήσαμε το καλύτερο, για όλα τα ενδιαφέροντα, για όλες τις ηλικίες ευχόμαστε να είναι για όλους. Οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις φέτος θα γίνουν στην πλατεία του χωριού μας. Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας εκτίμησε ότι εξέλειπαν οι λόγοι για να γίνουν κάπου αλλού. Υποσχεθήκαμε πέρσι ότι το μεγάλο ΑΝΤΑΜΩΜΑ θα γίνει στο τέλος Ιουλίου. Λυπούμαστε που θα είναι μέσα στο δεκαπενταύγουστο. Αν και ξεκινήσαμε νωρίς τον προγραμματισμό δεν το καταφέραμε. Λόγοι πέρα από τις επιθυμίες μας αναγκάζουν να μη κρατήσουμε την υπόσχεσή μας και το ΑΝΤΑΜΩΜΑ να γίνει στις 11 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις » Πολιτιστικό καλοκαίρι 2001″ περιλαμβάνουν:

21 Ιουλίου «ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» με τον Μήτσο Παπαϊωάννου και την ορχήστρα του.

22 Ιουλίου «ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ» από το χορευτικό συγκρότημα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, με την ευθύνη του χοροδιδασκάλου τους Βασίλη Ασβεστά.

28 Ιουλίου «Αφιέρωμα στο Κλαρίνο» με τον Κώστα Χλέπατα και την ορχήστρα του και «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ» από το χορευτικό συγκρότημα του χωριού μας.

Παρουσίαση πρακτικών της διημερίδας «Η ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ» από τον λαογράφο Κώστα Σπανό.

29 Ιουλίου Αιμοδοσία του Συλλόγου ώρα 10 π.μ.

11 Αυγούστου «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ» με πατριώτες μας μουσικούς.

15 Αυγούστου «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥΛΙΩΝ» στην Πατωμένη ή Άγιο Αθανάσιο σε συνεργασία με την Οικολογική Ομάδα Βέροιας.

Η Οικολογική Ομάδα Βέροιας εδώ και δέκα χρόνια, δραστηριοποιείται και στην περίθαλψη της άγριας πανίδας, ως μοναδικός συνεργάτης στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας, του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, που εδρεύει στην Αίγινα και διαθέτει την αναγκαία γνώση και εμπειρία στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ