ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στις 26 Ιανουαρίου και έπειτα από αμφιβολίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο χειμερινό αντάμωμά μας στο κέντρο «Λιόγερμα».

Αμφιβολίες για το αν η τρέχουσα οικονομική συγκυρία επιτρέπει τη διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης, κυρίως για την επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Συζητήσεις σχετικά με την εύρεση του κατάλληλου τόπου, τρόπου και χρόνου διοργάνωσης του χορού.

Διαπραγματεύσεις, ώστε να καταστεί εφικτό το εγχείρημα.

Ως Δ.Σ. επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει ο χορός αυτή τη χρονιά, μιας και έχει γίνει θεσμός στην πορεία του συλλόγου. Εξάλλου, στηρίζουμε με πάθος κάθε εκδήλωση που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Αυτό που έμενε, λοιπόν, ήταν να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε μια προσιτή τιμή εισόδου, χωρίς να στερήσουμε από τον κόσμο το παραμικρό από τις παροχές.

Και το καταφέραμε.

Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από νωρίς και η αμοιβή μας ήταν τα χαμόγελα και τα συγχαρητήριά σας.

Ο λόγος, βέβαια, που δεν γέμισε το κέντρο φέτος, ας θεωρήσουμε ότι δεν ήταν άλλος από τον ενθουσιασμό μας για το μέγιστο αποτέλεσμα. Δεν μας δικαίωσε ίσως αυτή τη φορά, με τη δική σας συμπαράσταση, ωστόσο, είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει όλους μας στο επόμενο εγχείρημά μας.

Καθώς η βραδιά κυλούσε υπό τους γνώριμους ήχους της οικείας ορχήστρας μας, στο χορό πρωτοστάτησε και κράτησε το κέφι ζωντανό όλο το βράδυ, η νεολαία του χωριού μας. Στηρίζουμε και παροτρύνουμε όλα τα νέα παιδιά που αγαπούν με πάθος το χωριό μας και δεν το αφήνουν να ερημώσει, γιατί μόνο αν αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι το χωριό μας είναι ζωντανό και πόλος έλξης, μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εξέλιξής του.

Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους εσάς που επιβεβαιώσατε την επιλογή μας να γίνει φέτος ο χορός και για όσους δεν τα κατάφεραν, σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση του Μ.Ε.Σ.Α.Κ.

 

ΠΙΣΩ