ΧΟΡΟΙ (ΕΤΗΣΙΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «Βερσαλλίες» πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χειμωνιάτικος χορός μας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2003.
Ήταν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό αλλά και ευκαιρία για συνάντηση των πατριωτών μας, φίλων του χωριού μας, αλλά και φίλων του Συλλόγου μας.
Το πολύ καλό περιβάλλον, το ωραίο πρόγραμμα, η άριστη εξυπηρέτηση, η παρουσία της μεγάλης τραγουδίστριας κ. Λίτσας Διαμάντη, αλλά και η δημοτική ορχήστρα με τον κ.Καρακώστα στο κλαρίνο και τον κ. Πινακά στο τραγούδι, συνέβαλαν ώστε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία ο χορός μας.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θωμάς Τσιαπλές, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα τα τελευταία έξι χρόνια και τόνισε ότι όλα όσα γίνανε μέχρι τώρα, όλα όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα, γίνονται χάρη στην αγάπη που δείχνουν προς το Σύλλογο του χωριού μας όλοι.
Μέχρι να αρχίσει το γλέντι όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν σε μεγάλη οθόνη στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.
Τα δώρα ήταν προσφορά του Συλλόγου και φίλων.

xoros4 xoros5 xoros2 xoros1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Γεωργίας κ. Φώτης Χατζημιχάλης ,ο δήμαρχος κ. Χρήστος Καραναστάσης, ο αντιδήμαρχος μας Θωμάς Καραμπατής, η κυρία Αντωνία Πετρωτού εκπρόσωπος του νομάρχη Λάρισας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Χρήστος Οικονόμου εκπρόσωπος του δημάρχου Λάρισας (πατριώτης μας), ο νομαρχιακός σύμβουλος Βασίλης Ντόκος, φίλος της Καλλιπεύκης, ο πρόεδρος και ιδρυτής του Λαογραφικού Μουσείου Γόννων Βασίλης Καραβιδές και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βραγιανωτών Νίκος Κούτσικος.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χορό και συνέβαλαν στη μεγάλη του επιτυχία.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του Νομού Πιερίας. Ένας χορός ο οποίος δίνει την δυνατότητα στους πατριώτες της Μακεδονίας να ανταμώσουνε αλλά και να διασκεδάσουνε όλοι μαζί έστω και μια φορά τον χρόνο, όπως ξέρουν να διασκεδάζουν οι Καλλιπευκιώτες.
Λιγότεροι ήταν φέτος οι Καλλιπευκιώτες του ήρθαν στον χορό του Συλλόγου.
Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Θωμάς Τσιαπλές αναφέρθηκε και φέτος στην ανάγκη ενημέρωσης από τους εκεί Καλλιπευκιώτες.

pieria2 pieria1

Πιστεύουμε ότι φέτος θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προέδρου και θα υπάρχει ενημέρωση. Μια επιστολή στον Σύλλογο αρκεί.
Η βραδιά πέρασε ευχάριστα με πολύ κέφι και χορό. Από τις κάρτες και τα λαχεία του Συλλόγου καλύφθηκαν τα έξοδα Τα δώρα ήταν όλα του Συλλόγου.

ΠΙΣΩ