Διάφορα νέα

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ

Το Σάββατο 7 Αυγούστου κα ώρα 9 μ.μ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό μας αντάμωμα στην πλατεία του χωριού μας.

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 09:00

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΙΣΣΑ

Με τη συμμετοχή σου όλα αυτά τα χρόνια στις αιμοδοσίες που πραγματοποιήσαμε στο Αγροτικό μας Ιατρείο, απέδειξες ότι η εθελοντική αιμοδοσία έγινε θεσμός για το χωριό μας. Οι ανάγκες αίματος είναι μεγάλες και πολλοί πατριώτες μας χρειάστηκαν

αίμα την χρονιά που μας πέρασε. Ας συνεχίσουμε με τον ίδιο  και μεγαλύτερο ζήλο να συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία. Γι’ αυτό έλα και εσύ στο αγροτικό ιατρείο του χωριού μας το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 09:00 να δώσεις αίμα. Παρακίνησε και άλλους πατριώτες μας οι οποίοι είναι υγιείς και διστάζουν  να πάρουν την απόφαση  και να έλθουν και αυτοί να γίνουν αιμοδότες.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά τα καλλιπευκιωτόπουλα θα έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν τους παραδοσιακούς μας χορούς από τον χοροδιδάσκαλο Σωτήρη Καραβασίλη. Ημερομηνία έναρξης 15 Ιουλίου.

 

Το Πανηγύρι της Αγίας Τριάδας

Φέτος οι γιορτές της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Πνεύματος έπεσαν Κυριακή και Δευτέρα 23 και 24 του Μάη. Το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος γιόρτασε και φέτος, αλλά το πανηγύρι, δεν θύμιζε τίποτε από παλιότερα πανηγύρια. Πολύ λίγοι ήταν οι προσκηνητές και οι επισκέπτες που παρακολούθησαν τη Θεία λειτουργία και αποχώρησαν αμέσως μετά το πέρας της λειτουργίας. Τα αίτια πολλά, αλλά το βασικότερα ήταν η κακοκαιρία και οι Πανελλήνιες εξετάσεις που ήταν αυτή την περίοδο. Ας μας έχει ο Θεός γερούς και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι εκεί.

005_AGIA_TRIADA

 

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Άρχισαν οι πλακοστρώσεις γύρω από την πλατεία του χωριού μας, Όλοι μας πιστεύαμε ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα άλλαζε η εικόνα του χωριού μας προς το καλύτερο αφού η πέτρα δένει με το περιβάλλον. Δυστυχώς, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Αυτό το οποίο κατασκευάζεται δεν είναι ούτε πλακόστρωτο ούτε καλντερίμι, παρά μόνο μια κακοτεχνία.

 

ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ

 

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και μέλη του Συλλόγου του ΜΕΣΑΚ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», όλοι μας ξέρουμε τη σημασία της εφημερίδας μας τόσο για το Σύλλογό μας, όσο και για το χωριό μας.

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από σας κυρίως με τη συνδρομή σας. Δυστυχώς, όμως υπάρχουν αρκετοί πατριώτες που – θέλουμε να πιστεύουμε – από αμέλεια, έχουν να πληρώσουν τη συνδρομή της εφημερίδας για αρκετά χρόνια. Η κάθε έκδοση της εφημερίδας κοστίζει 1500 Ευρώ.

Επειδή δεν θέλουμε να στερήσουμε από κανένα Καλλιπευκιώτη ή φίλο του χωριού μας την εφημερίδα, ας αναρωτηθούν  μόνοι τους:

Εγώ από πότε έχω να πληρώσω τη συνδρομή μου;

 

Το Δ.Σ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ