4ο FOREST FESTIVAL ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ

4ο Forest festival Καλλιπεύκης

 

Πιστεύουμε πως όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Τα εφόδια υπάρχουν. Γεννηθήκαμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Η σκέψη είναι απλή. Γιατί να το κρατάμε μόνο για μας, ενώ μπορούμε απλά να διαδώσουμε ότι έχουμε το ομορφότερο χωριό; Είναι αλήθεια, μπορεί ο τόπος μας να γαληνέψει  πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη και να προσφέρει σε όλους τους κατοίκους ένα καλό εισόδημα, από την επισκεψιμότητα και μόνο. Έτσι ξεκίνησε το Forest festival και με την ίδια φιλοσοφία διεξήχθη το 4ο στη σειρά και φέτος, 10-11-12 Αυγούστου στην Πατωμένη.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες με πολλή βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες, ευτυχώς, δεν πτόησαν τους τεχνικούς μας, τους dj’s, τον ψήστη, το προσωπικό, το φωτογράφο και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Με πραγματικά μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε όλους εσάς τους συμπατριώτες μας, τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών και τους ταξιδιώτες που αποφάσισαν να κάνουν μια στάση στο φεστιβάλ μας και δικαιώθηκαν.  Τρεις μέρες και νύχτες γεμάτες κόσμο που διασκέδαζε με φαγητό, ποτό, μουσική , χορό και κατασκήνωση σε ένα μαγευτικό τοπίο, ήταν η ανταμοιβή των προσπαθειών μας και το έναυσμα για μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη προσπάθεια για το επόμενο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι καμία κίνηση δε θα είχε αξία, αν στο τέλος άφηνε βρωμιά. Γι’ αυτό και έχοντας γνώση της ευθύνης, καθαρίζαμε συνεχώς το χώρο, ωστόσο ευχαριστούμε θερμά και όσους εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στο έργο αυτό.

4-FOREST-1

4-FOREST-2

 ΠΙΣΩ