5ο Forest Festival

Το 5ο Forest Festival έφτασε επίσημα στη λήξη του και ήδη μας έχει κυριεύσει μια γλυκιά νοσταλγία μέχρι το επόμενο…

forest3

Ευχαριστούμε τους υπέροχους dj’s μας, Dj {M} (John Mastorakis) DJ MC JOE BRX, Fotis Efstathiou, Basilis Tokmakis που κράτησαν για 2 συνεχόμενες μέρες και νύχτες τη διάθεσή μας στα ύψη, τον κρυστάλλινο ήχο μας από τον κ.Βασίλη (Seretidis sound system) τον Γιώργο με το φωτισμό, που ανέδειξε το φυσικό κάλος του φημισμένου πευκοδάσους μας, τους καλούς σαμαρίτες (Hellenic Red Cross – Samaritans, Rescuers and Lifeguards Sector) και τη Σοφία Σαλαμπάση για την υποστήριξή τους σε κάθε μας δραστηριότητα, τους προσκόπους του κατασκηνωτικού της Ελευθερίας για τη φιλοξενία τους και ιδιαίτερα τον κ. Ζορτό, τις Δέσποινα Πλασταρά και Μαρία Γεωργαντζιά που επιμελήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το face painting, τους Αποστόλη Μιχαντά, Σπύρο Μπιρμπίλη, Γιάννη Μπιρμπίλη, Δημήτρη Βάιο για την ετοιμότητά τους, την Ποδηλάτισσα Λάρισας Μια Λουρίδα για τη στήριξή της, το RADIO POLIS 99,4  και ειδικά τον Βασίλη Βάιλα για την ραδιοφωνική υποστήριξη, όλους τους εθελοντές μας που προάγουν κάθε χρόνο και πιο έντονα το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε ακόμα μια χρονιά και έχετε κατατάξει την προσπάθειά μας στο καλύτερο φεστιβάλ της Θεσσαλίας επειδή το αγαπήσατε όσο κι εμείς.

Τον κ. Ιωάννη Βαρελά και την οικογένειά του που έρχεται κάθε χρόνο από μακριά και στηρίζει την προσπάθεια μας και ικανοποιεί την πείνα μας με τα νόστιμα ψητά του.

Επίσης τους μεγάλους μας χορηγούς, στους οποίους οφείλουμε απέραντη ευγνωμοσύνη, SunBeach Platamon και ιδιαιτέρως τον κ.Χατζηλάμπρου, καθώς και τον κ.Γκουνέλα (Gounelas Ae) που στηρίζει κάθε μας προσπάθεια εδώ και χρόνια.

Στο πλευρό μας για άλλη μια χρονιά ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και ο Αποστόλης Γκουγκουλιάς του Δασονομείου Καλλιπεύκης και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τις 3 μέρες αυπνίας, για τα πόδια μας που σέρνονται στη δουλειά και την απερίγραπτη ικανοποίηση που μας δώσατε! Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε και να μοιραστούμε ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις!!!

forest2

forest4

ΠΙΣΩ