5ο FOREST FESTIVAL

1003416_269801453159336_730852946_n

Έφτασε επιτέλους και φέτος η στιγμή για το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ στο Δάσος (Forest Festival) του χωριού μας! Μια διοργάνωση που αναγνωρίζεται ως θεσμός και πλέον έχει την υποστήριξη και των τοπικών φορέων του νομού.

Είναι το 5ο κατά σειρά ετών και θα διεξαχθεί στο χώρο της Πατωμένης από Παρασκευή 26 έως Κυριακή 28 Ιουλίου. Παρότι ξεκίνησε ως πόλος έλξης για τη νεολαία στο χωριό (ομολογουμένως απουσιάζει η υποδομή που θα προσελκύσει τα νέα παιδιά), με χαρά διαπιστώνουμε πως έχει κερδίσει όλες τις ηλικίες. Το ίδιο αναμένουμε και φέτος, με κατακόρυφη αύξηση της προσέλευσης, ωστόσο.

Και επειδή στόχος μας είναι η ψυχαγωγία σας και όχι απλά η διασκέδαση, αυτή τη χρονιά, πέρα από τα γνώριμα μουσικά ακούσματα από τους εξαίρετους dj’s μας, φροντίσαμε για όλους τους φίλους του χωριού και όλες τις  ηλικίες, να οργανώσουμε δραστηριότητες – έκπληξη που θα τροφοδοτούν την ενέργειά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ τα πρωινά θα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις όπως:

 • Πεζοπορίες!   • Ποδηλατοδρομίες  • Αθλητικές εκδηλώσεις  • Face painting  • Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχοι—νέοι  • Τουρνουά μπάσκετ 3X3

Ενώ το βράδυ το πάρτυ μας θα ζωντανέψουν με σύγχρονα μουσικά ακούσματα οι djs:

Dj Mastorakis, Dj Joe,

Dj Fact, Dj Vasilis T

Καλούμε και πάλι τη νεολαία του χωριού, να γίνει για μια ακόμη φορά, αρωγός της συλλογικότητας και του εθελοντισμού, δείχνοντας και το κοινωνικό πρόσωπο που μας διακρίνει. Υποσχόμαστε ότι θα είναι η πιο δυνατή σας εμπειρία!

ΠΙΣΩ