EMAILS, που λάβαμε

emails, μηνύματα που λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση kallipefki@site.gr

«Διαβάζει» – σχολιάζει ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου

-Από τον JOHN KABARINO, AMERICA
Φωτογραφίες από το χορευτικό συγκρότημα να μας δείξετε. Τα όμορφα τοπία καθώς και τα μαγαζιά.

 

Υπάρχουν όλα, φίλε JOHN, ψάξε λίγο. Μια Γεύση: Φωτογραφίες. Εφημερίδα: Πολλές φωτογραφίες και από τα χορευτικά και από τα μαγαζιά.   

 

-Από το Κατασκηνωτικό Κέντρο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
Σας παρακαλούμε ιδιαίτερα, εάν αυτό είναι δυνατόν, να δημοσιεύσετε το παρακάτω ευχαριστήριό μας.
Με εκτίμηση
Στέλιος Κωνσταντίνου
Αρχηγός του Κατασκηνωτικού Κέντρου.

Ευχαριστήριο

Ο Αρχηγός & η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαραστάσεως, του Κατασκηνωτικού Κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ευχαριστούν θερμά τους παρακάτω φιλοπροσκόπους Καλλιπευκιώτες, που ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο, βοήθησε ώστε να συμβάλλει και αυτός στην επιτυχία των εγκαινίων του Ιερού Ναΐσκου του Αγ. Ιωάννη στο Κέντρο μας: Τον πατέρα Βησσαρίωνα, τον Πρόεδρο ΜΕΣΑΚ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» Θωμά Τσιαπλέ και την σύζυγο του Μαρία, τους καταστηματάρχες Χρήστο  Οικονόμου, Αδελφούς Μαντά και Στελιο Παπαδημητρίου καθώς και τους Αδάμο, Καραμπίνα και Θωμά Καραμπατή.

-Από τη Βασιλική Κανελλιά – Καραμιχάλη, Αθήνα
Παππού, αγαπούσες τη ζωή και ευχαριστιόσουν την κάθε σου μέρα όπως έρχονταν. Έφυγες συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου.
Καλό σου ταξίδι…
Βασιλική (Κίκο) Κανελλιά – Καραμιχάλη (εγγονή)
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Υ.Γ. 1 Ο Χρήστος Ζαφείρης (Γαζέτας), «έφυγε» στις 7-10-2006
Υ.Γ. 2 Καλό χειμώνα και καλή επιτυχία να κρατήσετε το χωριό μας όσο πιο ζωντανό γίνεται. 
Καλό ταξίδι στον Μπάρμπα – Χρήστο και από μας, Βασιλική. Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε. Περιμένουμε «γραπτά» σου για την εφημερίδα.

-Από Ντάσιου Σταυρούλα και Κατερίνα Γκαζγκάνη, Γρεβενά

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για το τόσο αξιόλογο site σας. Το επισκεφθήκαμε με τους συμφοιτητές μας και μας άρεσε πολύ. Θα είναι μεγάλη μας χαρά αν γίνεται να μας στέλνετε στα Γρεβενά την εφημερίδα του συλλόγου σας.

 

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Την εφημερίδα ευχαρίστως να τη στέλνουμε αφού μας δώσετε διεύθυνση.  

-Από τη Λίλη Λαμπρέλη, Βρυξέλλες

Έλαβα τα πρακτικά του 2ου Φεστιβάλ Αφήγησης Κάτω Ολύμπου. Εξαιρετικά! Οι φωτογραφίες θαυμάσιες! Μπράβο σε όλους, όσους συμμετέχουν σε αυτή την τεράστια δουλειά. Υπάρχουν κάποια λαθάκια στα γαλλικά, χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Σε ευχαριστούμε θερμά κ. Λαμπρέλη. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γλυκιά και χαρούμενη, όπως σε θυμούμαστε από το 2ο Φεστιβάλ και σε περιμένουμε και πάλι στην Καλλιπεύκη.    

-Από την Τασούλα Τσιλιμένη, Θεσσαλονίκη
Βρήκα επιτέλους χρόνο να δω το βίντεο DVD που συνοδεύει τα πρακτικά του 2ου φεστιβάλ.
Τα συγχαρητήριά μου στον Παναγιώτη Παπαϊωάννου για την επιμέλεια και στους υπεύθυνους του Photo Design Δήμου Ασικίδη της Βέροιας, για την ωραία δουλειά που κάνατε. Εύχομαι το 3ο να είναι ακόμη καλύτερο! 

-Από την Ίτσκου Αναστασία, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού Ημαθίας
Ευχάριστη έκπληξη ήταν το βιβλίο με τα πρακτικά του 2ου Φεστιβάλ Αφήγησης Κάτω Ολύμπου, από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καλλιπευκιωτών, που ήρθε στο σχολείο μας.
Μια έκδοση προσεγμένη, που δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη, να θυμηθεί αν ήταν εκεί ή να εμπνευστεί αν δεν ήταν, βάζοντάς τον, πραγματικά στο «χορό… των παραμυθιών» όπως είναι ο τίτλος της.
Οι μικροί μαθητές και μαθήτριές μας χάρηκαν ιδιαίτερα, όταν είδαν ότι τα έργα που στείλανε στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, ήταν μέρος ενός δάσους (Πατωμένης), που για τα χωριά του κάμπου όπως είναι το δικό μας (Λουτρός Ημαθίας), αποτελεί ένα μέρος που το συναντάμε μόνο στα παραμύθια. Όσο για το βίντεο DVD, άριστο από κάθε άποψη θα το δούμε και θα το ξαναδούμε!!! Το Photo Design Δήμου Ασικίδη Βέροιας, ήταν άριστη επιλογή.
Προσωπικά, έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ -εξαιτίας της καλής φιλικής σχέσης με τον Καλλιπευκιώτη, Παναγιώτη Παπαϊωάννου- τη δράση του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, που δείχνει την μεγάλη αγάπη των Καλλιπευκιωτών για το χωριό τους, συναισθήματα που εμείς οι άνθρωποι της πόλης δεν βιώνουμε, ίσως γιατί η πόλη είναι βολική αλλά όχι τόσο ανθρώπινα όμορφη.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλες σας τις προσπάθειες, που ελπίζω να ενεργοποιούνται όλο και πιο πολύ σε πείσμα των «ατομικιστικών» καιρών.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας, σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας χειρονομία και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές.
Ίτσκου Αναστασία, Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Λουτρού (Κάτοικος Βέροιας)

Σ΄ ευχαριστούμε θερμά κ. Ίτσκου. Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους σας και τους μαθητές του σχολείου σας. Ίσως θα πρέπει να σας στείλουμε μερικά αντίτυπα ακόμη. Σε λίγο αρχίζουμε την προετοιμασία του 3ου Φεστιβάλ και όχι μόνο θα σας περιμένουμε αλλά θεωρούμε δεδομένη και τη βοήθειά σας.  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ