ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διοικητικό Συμβούλιο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ»

Πρόεδρος: Παναγιώτης Παπαϊωάννου (τηλ.: 6939054878)

Αντιπρόεδρος: Αγγελική Παπαστεργίου

Γραμματέας: Ματίνα Μιχαντά

Ταμίας: Αικατερίνη Γκαζγκάνη

Μέλη: Ιωάννης Παπαδόντας
            Ζήσης Κατσιούλας
            Ιωάννης Μπουρονίκος

Υποστήριξη ιστοσελίδας : Γεώργιος Γκαζγκάνης

Αριθμός λογαριασμού(συνδρομές, δωρεές, οικονομικές ενισχύσεις):  
IBAN: GR9301103250000032500218907 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
Κωδικός Τράπεζας (SWIFT – BIC): ETHGRAA (χρειάζεται για τους εκτός Ελλάδας).
Το όνομα που θα φανεί είναι: Μ Ε Σ Α ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ Η ΠΑΤΩΜ (ο δικαιούχος).
Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομά σας.

Ιδρύθηκε το 1979 από κάποιους φωτισμένους πατριώτες μας και από τότε μέχρι σήμερα δρα στο χωριό μας και επιδρά με το έργο του στη μικρή καλλιπευκιώτικη κοινωνία και στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής φτάνοντας μέχρι τα πέρατα του κόσμου, όπου έχει μέλη και φίλους, από τη Μελβούρνη μέχρι το Βανκούβερ και από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι τη Στοκχόλμη. Είναι ίδιο του Έλληνα η ξενιτιά και τα ταξίδια και οι Καλλιπευκιώτες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Στα είκοσι πέντε χρόνια που πέρασαν από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα παρήγαγε έργο πολιτιστικό, πολιτισμικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό, αισθητικό, τουριστικό.

Διέδωσε και διαδίδει με τη φωνή του, την τρίμηνη εφημερίδα «Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», τις χαρές και τις λύπες των πατριωτών μας, τα σημαντικά και τα ασήμαντα γεγονότα της Καλλιπεύκης και της ευρύτερης περιοχής. Προέβαλε τα μεγάλα και τα μικρά προβλήματα και συνεργαζόμενος με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, με τη δασική υπηρεσία Λάρισας, με το νοσοκομείο Λάρισας και το κέντρο υγείας Γόννων, με κάθε οργανωμένο φορέα και κάθε πρόσωπο συνέβαλε στις μικρές και μεγάλες λύσεις, βοήθησε τόσο στο να γίνουν, όσο και στο να προβληθούν τα μικρά και μεγάλα έργα.

Στήριξε και στηρίζει και είναι ο σύνδεσμος με την πατρίδα των χιλιάδων ξενιτεμένων μας.

Αναμόρφωσε ή τουλάχιστον επεδίωξε να αναμορφώσει το χωριό και επηρέασε τους κατοίκους όλων των ηλικιών.

Ήταν, είναι και ελπίζουμε και στο μέλλον να είναι δίπλα σε κάθε πατριώτη και πατριώτισσα που έχει την όποια ανάγκη, δίπλα στη νεολαία, δίπλα στους ηλικιωμένους.

Ό,τι έγινε, ό,τι βελτιώθηκε κι ό,τι ειπώθηκε τα τελευταία είκοσι πέντε  χρόνια (σχολείο, εκκλησία, δρόμος, αυλή) έχει κάτι και από τον ΜΕΣΑΚ.

The Last 20 Posts