ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΛΥΖΑΣ

Χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες Πάλης αλλά και στο Διεθνές Τουρνουά στην Κύπρο

Ανερχόμενο Αστέρι στην Πάλη ο Αθανάσιος Πολυζάς
Μας έκανε υπερήφανους ο Θανάσης Πολυζάς τον περασμένο Μάιο. Ο Θανάσης είναι γιος του Πολυζά Γιάννη (Γιαννάκου Μαλαμά) και μένουν στη Λάρισα εδώ και χρόνια.
Ο Θανάσης που συχνά έρχεται στο χωριό μας είναι αθλητής της πάλης και είναι γραμμένος στην ομάδα πάλης της Λάρισας ΕΑΛ.
Ο Θανάσης Πολυζάς αναδείχτηκε χρυσός πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων και στις αρχές του περασμένου Μάη, ήρθε πάλι πρώτος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Κύπρο.
Προτού δούμε το γράφει σχετικά η εφημερίδα της Λάρισας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” την Τετάρτη 9 Μαϊου 2001 για το χρυσό Καλλιπευκιωτόπουλο, θέλουμε να συγχα-ρούμε ολόψυχα το Θανάση Πολυζά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ωραίο δρόμο που διάλεξε. Ευχόμαστε να τον δούμε και ολυμπιονίκη. Τέλος συγχαίρουμε και τους γονείς του Θανάση και τους ακόμα πιο ψηλά.

polizas

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 9 Μαΐου 2001”

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
“Χρυσός” ο Πολυζάς της ΕΑΛ

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων, ο αθλητής της ΕΑΛ Αθανάσιος Πολυζάς, πέτυχε νέα διάκριση στην Κύπρο με την Εθνική Ομάδα, σε διεθνές τουρνουά παίδων.
Ο Λαρισαίος αθλητής αναδείχθηκε και πάλι πρώτος κερδίζοντας στον ημιτελικό Κύπριο αθλητή και στον τελικό, Γερμανό αντίπαλό του. “Ήταν ένα γερό τεστ για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αθλητής, μολονότι ο μεγάλος μας στόχος είναι για φέτος το Παν-ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων”, δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής του Κωνσταντίνος Δραγατσίκης. Οι Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να καμαρώσουν τον αθλητή στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης “Αχίλλεια”. Η διοίκηση συγχαίρει τόσο τον αθλητή όσο και τον προπονητή του (φωτ.), που με πολύ κόπο κατόρθωσε να βγάλει από την αφάνεια τις ικανότητες του αθλητή.
Τέλος, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συναθλητές του Πέτρο Κρίκη, Νέστορα Μπατζέλα, Αθανάσιο Κωνσταντάκο, Αποστόλη Στάμου, που παρότι τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, παρέμειναν και έδωσαν τα μέγιστα σαν παρτενέρ, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ