«ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ»

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2001

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που ετοίμασε ο σύλλογός μας για το καλοκαίρι που πέρασε με τον γενικό τίτλο «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2001»

«ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αντάμωμα των απανταχού Καλλιπευκιωτών, που έγινε στις 11 Αυγούστου 2001, στην πλατεία του χωριού. Συγκεντρώθηκαν περίπου χίλιοι πεντακόσιοι Καλλιπευκιώτες και φίλοι της Καλλιπεύκης και η πλατεία και η γύρω δρόμοι γέμισαν ασφυκτικά.
Η βραδιά ξεκίνησε με το μικρό χορευτικό του συλλόγου και ακολούθησε η χορωδία γυναικών με παραδοσιακά τραγούδια αφιερωμένα στους πατριώτες μας ξενιτεμένους. Στη συνέχεια εμφανίστηκε το μεγάλο χορευτικό συγκρότημα, που μάγεψε και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Τάσος Πατούλιας, ευχαρίστησε όλους και ο δήμαρχος κ. Τόλιος, συνεχάρη το Δ.Σ. του συλλόγου για την οργάνωση και για τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες και δήλωσε δημόσια «το έργο βελτίωσης της ύδρευσης της Καλλιπεύκης, με τη μεταφορά του νερού από τη θέση Νεράκι θα ολοκληρωθεί και του χρόνου δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

ginekes
xoreytika

Η χορωδία γυναικών και τα χορευτικά συγκροτήματα

kilindris

patoulias

xore gaidaros

xore fagito

Ξενιτεμένοι που βρέθηκαν στο αντάμωμα (Κιλυνδρής, Πατούλιας, Σαλαμπάση)

salampasi

dimarxos
Τα παιδιά του μεγάλου χορευτικού ευχαρίστησαν τη δασκάλα τους, Ματίνα Γκουντουβά, προσφέροντάς της δώρα για τα τέσσερα χρόνια που συμπλήρωσε διδάσκοντας στα καλλιπευκιωτόπουλα παραδοσιακούς χορούς.
Ακολούθησε γλέντι, με μεγάλη συμμετοχή, που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στο αντάμωμα βρέθηκαν και αρκετοί ξενιτεμένοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ