ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαιρινό μας αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Καλλιπευκιώτισσες και καλλιπευκιώτες αλλά και επισκέπτες από τα γύρω χωριά γέμισαν την πλατεία και τους γύρω δρόμους,

Η εκδήλωση άρχισε με τα χορευτικά μας συγκροτήματα τα οποία καταχειροκροτήθηκαν. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Θωμάς Τσιαπλές χαιρέτησε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε και έκανε έκκληση στους καλλιπευκιώτες να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στη γενική συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκπληκτικό γλέντι με πολύ κέφι και χορό που κράτησε και πάλι μέχρι το πρωί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Αστέριος Σαίτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γόννων Γιάννης Αργυρακούλης. Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κούσιος, και ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Γόννων Κων/νος Βαρδακάρης.

 

ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά ήταν τα παιδιά που συμμετείχαν στα χορευτικά. Εβδομήντα τέσσερα (74) πολύ μεγάλος αριθμός.

Τρία χορευτικά συγκροτήματα, μικρά μεγάλα μεγαλύτερα έκαναν την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό θέαμα. Πολύ καλή δουλειά και από τη δασκάλα του χορού την Μαρία Καλούση ( κόρη του Θανάση Καλούση)την οποία ευχαριστούμε θερμά.

 

 

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ_ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ_ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ_ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ_ΜΕΓΑΛΟ_1 ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ_ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ_ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ_ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ_ΜΙΚΡΟ_1

 

 

ΠΙΣΩ