ΔΙΑΦΟΡΑ

ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΒΟΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΑΣ 

Την τελευταία του πνοή στο Λιβάδι εκεί που περνούσε τα καλοκαίρια ,βόσκοντας τα πρόβατά του άφησε ο Νίκος Μαντάς στις 29.του Ιουνίου . Τον άτυχο Νίκο τον πρόδωσε η καρδιά του στα 64 χρόνια του. Βρέθηκε νεκρός από τον βοσκό που είχε στα πρόβατα , ο οποίος ανησύχησε από την απουσία του αφεντικού του.

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΝΕΑ

Άσχημη χρονιά για τα σιτηρά
Μειωμένη είναι η παραγωγή των σιτηρών την φετινή καλλιεργήσιμη χρονιά εξ αιτίας των αντίξοων καιρικών που επικράτησαν φέτος. Οι πολλές χειμερινές βροχές αλλά και το χιόνι που έπεσε στις 7 Απριλίου και ο παγετός που ακολούθησε, προκάλεσαν ζημιές. Οι ζημιές είναι τόσο μεγάλες που ανέρχονται μέχρι και 80%. Οι επιπτώσεις στο εισόδημα των αγροτών μας είναι   πολύ μεγάλες.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στα θρανία και πάλι οι μαθητές, αφού το καλοκαίρι και οι διακοπές τελείωσαν . Το Δ. Σ. του Συλλόγου εύχεται στους μαθητές και της μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Καλλιπεύκης αλλά και σε όλα τα Καλλιπευκιωτόπουλα καλή σχολική χρονιά καθώς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας.
Με εννιά παιδιά ξεκίνησε φέτος η νέα σχολική χρονιά στο σχολείο μας και αυτά σε τρεις τάξεις.
Στην πρώτη και τη δεύτερη τάξη δεν υπάρχει κανένας μαθητής ,στην τρίτη 4 μαθητές ,στην Τετάρτη κανένας, στην Πέμπτη 2 και στην έκτη 3 μαθητές.
Κάθε χρόνο και λιγότερα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Ευτυχώς ήμασταν πολύ τυχεροί.
Ο καιρός όλο το καλοκαίρι ήταν άστατος και κάθε Σαββατοκύριακο   σχεδόν έβρεχε. Ήταν ένα από τα δροσερότερα καλοκαίρια που πέρασε τα τελευταία χρόνια. Εμάς όμως ο καιρός μας έκανε το χατίρι και οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις γίνανε σύμφωνα με το πρόγραμμά μας.
Στις 21 Ιουνίου 2003 είχαμε το 1 Φεστιβάλ αφήγησης από την Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή έβρεχε έστω και για λίγο, το Σάββατο ο καιρός ήταν καλός.
Στις 26 Ιουλίου είχαμε προγραμματίσει τα χορευτικά συγκροτήματα και εκείνη την εβδομάδα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός ήταν πολύ χάλια, την Κυριακή το απόγευμα στις εκδηλώσεις μας ξεπρόβαλε ο ήλιος.
Το ίδιο συνέβη και στις 9 Αυγούστου στο αντάμωμα που μέχρι την προηγούμενη μέρα ο καιρός ήταν Φθινοπωρινός , η ομίχλη έφτανε μέχρι την Καραβίδα ,το Σάββατο ο καιρός βελτιώθηκε μετά το μεσημέρι και έτσι οι εκδηλώσεις μας πραγματοποιηθήκανε σύμφωνα με το πρόγραμμα μας. Είμαστε τυχεροί ή όχι;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ