ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπητοί Καλλιπευκιώτες, μέλη και φίλου του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών, σας ενημερώνουμε ότι στις 24 Αυγούστου ημέρα Κυριακή  και ώρα 10:00 στο γραφείο του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι αλήθεια αγαπητοί πατριώτες, ότι στην εποχή μας υπάρχει μια απαξίωση για τα κοινά. Είναι αλήθεια επίσης οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν διαλυθεί είτε γιατί δεν υπάρχουν εθελοντές να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες και να προσφέρουν εθελοντικά, είτε γιατί δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

Ο Σύλλογός μας δεν αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα και ούτε αντιμετωπίζει και αυτό χάρη στην αγάπη την δική σας για τον τόπο μας για τον σύλλογό μας. Αυτό που μας λείπει είναι η όρεξη  να ασχοληθούμε με τα κοινά, αλλά έχουμε όρεξη για κριτική και μάλιστα τις περισσότερες φορές κακοπροαίρετη.

Εμπρός λοιπόν στις 24 Αυγούστου να είμαστε όλοι εκεί, στην γενική συνέλευση, ώστε να αναδείξουμε το καλύτερο δυνατό συμβούλιο για τη νέα διετία.

 

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ

Το Σάββατο 9 Αυγούστου κα ώρα 9 μ.μ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό μας αντάμωμα στην πλατεία του χωριού μας.

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σάββατο 2 Αυγούστου και ώρα 09:00

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΙΣΣΑ

Με τη συμμετοχή σου όλα αυτά τα χρόνια στις αιμοδοσίες που πραγματοποιήσαμε στο Αγροτικό μας Ιατρείο, απόδειξες ότι η εθελοντική αιμοδοσία έγινε θεσμός για το χωριό μας. Οι ανάγκες αίματος είναι μεγάλες και πολλοί πατριώτες μας χρειάστηκαν

αίμα την χρονιά που μας πέρασε. Ας συνεχίσουμε με τον ίδιο  και μεγαλύτερο ζήλο να συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία. Γι’ αυτό έλα και εσύ στο αγροτικό ιατρείο του χωριού μας το Σάββατο 2 Αυγούστου και ώρα 09:00 να δώσεις αίμα. Παρακίνησε και άλλους πατριώτες μας οι οποίοι είναι υγιείς και διστάζουν  να πάρουν την απόφαση  και να έλθουν και αυτοί να γίνουν αιμοδότες.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ