Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

 

Την Τετάρτη 11-7-2002 και στις 7.30 μ.μ. το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, επισκέφτηκε τον Πρόεδρο τη Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο.
Ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την τιμή να δεχθεί το Δ.Σ. σύστησε τα μέλη και ακολούθησε φιλική συζήτηση.

proedros
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κωστής Στεφανόπουλος, φιλικός και απλός ρώτησε για την Καλλιπεύκη, τους κατοίκους, τις δραστηριότητες και για την επαναλειτουργία της λίμνης. Ρώτησε επίσης και για το Σύλλογο και ενημερώθηκε για όλα. Ευχαρίστησε το Δ.Σ. για τα δώρα που του έφερε και ενημερώθηκε για όλα ένα – ένα (ρίγανη, ζαρμπούνι, αρκουδοπούρναρο, τραχανά, φασόλια, ποτό βατόμουρο, κλαδάκια από έλατο και πεύκο και στάχυα από σιτάρι).
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», προσκάλεσε και προφορικά τον κ. Στεφανόπουλο, στην 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ, στις 27 & 28 Ιουλίου. Ο κ. Πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα έρθει στην Καλλιπεύκη κάποια άλλη φορά στο μέλλον.
Η συνάντηση διήρκεσε 35 λεπτά.
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κωστή Στεφανόπουλο, για την τιμή που του έγινε να δεχθεί τα μέλη του, καθώς και τη Γραμματέα κ. Δρόσου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ