ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ (για δραστηριότητες καλοκαιριού 2001)

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ
«Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ»

 

15-1-2001

Αριθμ. Πρωτ.: ___

 

 

Καλλιπεύκη Λάρισας
400 04 ΓΟΝΝΟΙ
Email: kallipefki@comvos.net
http://www.kallipefki.site.gr
ΠΡΟΣ:

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο
Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας
(δια του βοηθού Νομάρχη επί θεμάτων παιδείας και πολιτισμού)
ΛΑΡΙΣΑ

 

ΘΕΜΑ: Ευχές – Επιχορήγηση δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας (Μ.Ε.Σ.Α.Κ. Η «ΠΑΤΩΜΕΝΗ»)

 

κ. Νομάρχη, κ. Πρόεδρε, κυρίες, κύριοι Μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας

Σας ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή. Δημιουργική και επιτυχημένη νέα χρονιά στον τομέα των δραστηριοτήτων της Ν.Α. Ικανοποίηση των μικρών και των μεγάλων στόχων σας και πραγματοποίηση των οραμάτων σας.

Πέρα από τις ευχές μας και στα πλαίσια της μέχρι τώρα άριστης συνεργασίας μας, θα θέλαμε με την έναρξη του νέου (και οικονομικού) έτους, να σας ενημερώσουμε για τις πολιτιστικές δραστηριότητες που προγραμματίσαμε για το καλοκαίρι του 2001 και να σας παρακαλέσουμε να επιχορηγήσετε το σύλλογό μας με το ανάλογο ποσό για να μπορέσει να τις πραγματοποιήσει.

Για το καλοκαίρι του 2001 και συγκεκριμένα το τριήμερο 27,28,29 Ιουλίου, προγραμματίσαμε -και ελπίζουμε με τη δική σας συνεργασία και υποστήριξη να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε- το «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ». Στο φεστιβάλ αυτό θα μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα των δήμων και κοινοτήτων (και δημοτικών διαμερισμάτων) της περιοχής του Κάτω Ολύμπου, από Μακρυχώρι μέχρι Λιτόχωρο και από Πυργετό μέχρι Ελασσόνα (ή των συγκροτημάτων του Νομού Λάρισας;). Το φεστιβάλ, που θα τελεί υπό την αιγίδα της Ν.Α. Λάρισας, θα είναι ένα λαϊκό πανηγύρι, ένα πλήθος ελληνικών χρωμάτων και ήχων, μια συνάντηση παράδοσης και κληρονομιάς και ένα σμίξιμο του χθες και του σήμερα μέσα στο υπέροχο δάσος του Κάτω Ολύμπου, στην ΠΑΤΩΜΕΝΗ. Σίγουρα μια οργάνωση τέτοιων διαστάσεων έχει δυσκολίες, τις οποίες όμως μπορούμε να ξεπεράσουμε με τη δική σας βοήθεια και με την εμπειρία των 22 χρόνων συνεχούς δραστηριότητας του συλλόγου μας.

Επιστρέψτε μας μια υπενθύμιση: Ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. Η «ΠΑΤΩΜΕΝΗ» στα 22 χρόνια που πέρασαν πέτυχε τη συνεχή έκδοση της εφημερίδας του, τη λειτουργία της τράπεζας αίματος, την ιστορική διημερίδα του 2000 και πλήθος άλλων πολιτιστικών, κοινωνικών και εξωραϊστικών παρεμβάσεων και εκδηλώσεων και είναι ένας από τους λίγους πολιτιστικούς συλλόγους (αν όχι ο μόνος) με δικές του σελίδες στο παγκόσμιο διαδίκτυο (http://www.kallipefki.site.gr). Από τα παραπάνω φαίνεται ότι θα συνεχίσει δημιουργική πορεία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δείτε θετικά, το αίτημά μας, το οποίο πιστεύουμε θα επηρεάσει θετικά τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας.

Το ελάχιστο ποσό με το οποίο ζητούμε να επιχορηγήσετε το σύλλογό μας είναι το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000.000) δραχμών.

 Επεξήγηση του οικονομικού αιτήματός μας

 

Α/Α Αιτιολογία Ποσό Παρατηρήσεις
1. Μεταφορά συγκροτημάτων 1.500.000 15 λεωφορεία
2. Γεύματα επίσημων προσκεκλημένων 200.000  
3. Γεύματα (2 ανά άτομο) 3.000.000 500 άτομα
4. Δημοσιεύσεις 50.000 Ενημέρωση
5. Αφίσες 100.000 Σε όλες τις περιοχές
6. Προσκλήσεις – Ταχυδρομικά 100.000  
7. Φωτογραφίες – Βιντεοκάλυψη 100.000 Για αρχείο
8. Αμοιβές εργατών 100.000 Διαμόρφωση χώρου
9. Γεννήτρια, ηχητικά 200.000 Στην Πατωμένη δεν υπάρχει ηλ. ρεύμα
10. Διάφορα 50.000  
Σ Υ Ν Ο Λ Ο 5.400.000  

 

Για το υπόλοιπο του ποσού θα ζητήσουμε τη συνδρομή του δήμου μας (Δήμος Γοννων) και τη συνδρομή του ταμείου του συλλόγου μας.

Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατό και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και -γιατί όχι- για την ανταπόκριση.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

 Τάσος Πατούλιας

Ο Γραμματέας

Ζήσης Κατσιούλας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ