ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΟΝΝΩΝ (για τα πλατάνια)

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ
«Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ»

27-2-2001

Αριθμ. Πρωτ.:52

 

 

Καλλιπεύκη Λάρισας
400 04 ΓΟΝΝΟΙ
Email: kallipefki@comvos.net
http://www.kallipefki.site.gr 
ΠΡΟΣ: Το Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμου Γόννων
(δια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου)
400 04 ΓΟΝΝΟΙ
Fax: 0495-31893

 

ΘΕΜΑ: «Κλάδεμα» Πλατάνων της πλατείας

  κ. Πρόεδρε, κ. Δήμαρχε, αγαπητά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με πικρία αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε από πατριώτες πρώτα και διαπιστώσαμε ύστερα με τα μάτια μας το «κλάδεμα» των πλατάνων της πλατείας του χωριού μας, το οποίο έγινε μέσα στον Φεβρουάριο με «πρωτεργάτη» τον νυν αντιδήμαρχο κ. Α. Καραμπίνα.

Επειδή το αποτέλεσμα -και ανεξάρτητα από τις προθέσεις των τριών που πήραν μέρος σ΄ αυτό το «έγκλημα» κατά του χωριού μας- κατά τη γνώμη μας όχι μόνο δεν είναι το καλύτερο και επειδή το «κλάδεμα» έγινε επιλεκτικά (από τα δυο πλατάνια προς το νότο το ένα κλαδεύτηκε ελάχιστα και το άλλο καθόλου, ενώ τα τρία προς το βορά κυριολεκτικά πετσοκόφτηκαν) σας παρακαλούμε να μας απαντήστε εγγράφως αν η «βεβήλωση» αυτή της φύσης έγινε με απόφαση – άδεια του δημοτικού συμβουλίου ή του τοπικού συμβουλίου.

κ. Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κύριοι Τοπικοί Σύμβουλοι,

εσείς, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, ότι οι πράξεις όλων μας έχουν και το ανάλογο τίμημα (θετικό ή αρνητικό) και επειδή σίγουρα συμφωνείτε μαζί μας στη λογική ότι ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του, βοηθείστε μας με τη γραπτή απάντησή σας στην προσπάθειά μας να καταλογιστούν οι ευθύνες σε κείνους που ανήκουν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και για την ανταπόκριση.

 Με τιμή

Ο Πρόεδρος

 Τάσος Πατούλιας

Ο Γραμματέας

 Ζήσης Κατσιούλας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ