ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί και συγχαίρει τον αντιδήμαρχο, κ. Θωμά Καραμπατή για την προσφορά της έγχρωμης τηλεόρασης που του έτυχε στο καλοκαιρινό αντάμωμα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βέροιας «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ» για τη βοήθεια στην επιτυχία της 2ης Συνάντησης Χορευτικών Συγκροτημάτων Κάτω Ολύμπου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά το ΚΤΕΛ Ημαθίας για τη βοήθεια στην επιτυχία της 2ης συνάντησης Χορευτικών Συγκροτημάτων Κάτω Ολύμπου με τη διάθεση ενός λεωφορείου Βέροια – Καλλιπεύκη – Βέροια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί και συγχαίρει το Δήμο μας για την πρωτοβουλία και για την προσφορά στους δημότες του να παρακολουθήσουν δωρεάν (παράσταση και μεταφορά) το Θεατρικό έργο του ΔΗΠΕΘΕ «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» Λάρισας «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά το Δήμο μας, το Δήμο Γόννων, για την οικονομική, την υλική και ηθική συμπαράσταση, καθώς και για τη γενναία επιχορήγηση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους αδελφούς Γκαζγκάνη, για την κατασκευή της εξέδρας στην Πατωμένη, όπου έγινε η 2η Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων Κάτω Ολύμπου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους: Δημήτρη Παπαδόντα, Χρήστο Καραμπατή, Κώστα Μπέλο, Νίκο Θεοδοσίου, Δασικό Συνεταιρισμό Καλλιπεύκης…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ