ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

  • Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά το κατάστημα αθλητικών ειδών Βέροιας Sport Mania, για τα 11 λευκά μπλουζάκια που διέθεσε, για την ποδοσφαιρική μας ομάδα.
  • Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Βησσαρίωνα Μπλέτσα, οποίος εξυπηρέτησε άψογα την εκκλησία του χωριού μας  σχεδόν όλο το χρόνο. Το Δ/Σ του Συλλόγου εύχεται στον πατέρα Βησσαρίωνα υγεία και ευτυχία και καλή σχολική χρονιά μια και ο πατέρας Βησσαρίωνας είναι δάσκαλος και υπηρετεί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αμπελώνα, ως διευθυντής.
  • Επίσης: Ευχαριστούμε τα μικρά παιδιά του χορευτικού μας συγκροτήματος για την συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό αντάμωμα των Καλλιπευκιωτών, όπου παρουσίασαν δημοτικούς χορούς. Ευχαριστούμε ακόμη και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τον χοροδιδάσκαλο Σωτήρη Καραβασίλη.
  • Ευχαριστούμε τα καταστήματα του χωριού μας που τη βραδιά του ανταμώματος εξυπηρέτησαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού μας.

Η εκκλησιαστική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον πατέρα – Βησσαρίωνα Μπλέτσα, που από τον Φεβρουάριο εξυπηρετεί το χωριό μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ