Η “ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ” γιορτάζει για τα 100 φύλλα

Φέτος Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ, η εφημερίδα όλων των Καλλιπευκιωτών, διανύει το 23ο έτος. Όπως βλέπετε ενηλικιώθηκε και μάλιστα έχει και εκατό “παιδιά”. Και φυσικά μιλάμε για τα εκατό φύλλα της ΩΡΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ. Αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι το εκατοστό.
Αφού λοιπόν τα εκατοστίσαμε και είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό, πρέπει να πούμε δυο λόγια για την εφημερίδα μας, το καύχημα του Συλλόγου μας και των απανταχού Καλλιπευκιωτών.
Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ εξέδωσε το πρώτο φύλλο της την άνοιξη του 1979 και αποτελεί την ανεξάρτητη και ελεύθερη φωνή της Καλλιπεύκης. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη, μεγάλο πλεονέκτημα αυτό, και για 23 χρόνια καταγράφει την ιστορία της Καλλιπεύκης. Για 23 χρόνια χτυπά τις πόρτες και τις καρδιές όλων μας και ιδιαίτερα των ξενητεμένων μας. Για 23 χρόνια καταγράφει, διαμαρτύρεται, υπενθυμίζει, κριτικάρει, γκρινιάζει, προτρέπει, βραβεύει, κεραυνώνει, αντιστέκεται, ανακοινώνει και πάνω απ’ όλα ενώνει τους Απανταχού Καλλιπευκιώτες.
Φέτος λοιπόν, η ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ γιορτάζει, μαζί της και εμείς που με κόπο και μεράκι την στηρίζουμε και την “ενηλικιώσαμε”.
Ευχόμαστε να τα εκατοστίσει (τα χρόνια της φυσικά) και να τα χιλιάσει και επιτελεί το έργο για το οποίο τυπώνεται εδώ και 23 χρόνια. Για να το πετύχει όμως αυτό χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ