Η θέση μας

Απορρίφτηκε το αίτημά μας, από το Δήμο μας, για επιχορήγηση του Συλλόγου μας. Για επιχορήγηση του συλλόγου, που παρουσιάζει το σημαντικότερο πολιτιστικό έργο στην ευρύτερη περιοχή, που   αναγνωρίζεται από όλους τους συνδημότες μας, που αναγνωρίζεται από φορείς και πρόσωπα ολόκληρης της Ελλάδας. Απορρίφτηκε επίσης και πρόταση πατριώτη μας για έκδοση φωτογραφικού οδηγού Καλλιπεύκης (έτοιμο βιβλίο, που το παραχωρεί στο Δήμο με όλα τα δικαιώματα).

Ο Δήμος μας, είναι «φτωχός» ή δεν θέλει να ξεχωρίσει αυτούς που παράγουν έργο. Λόγια του τύπου «τον Σύλλογό σας θέλαμε να τον βοηθήσουμε, γιατί παρουσιάζει έργο, αλλά μαζί με τον δικό σας θα έπρεπε να … και τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι καλά…» δείχνουν τάση ισοπέδωσης, που είναι φαινόμενο της εποχής μας και συνήθως δεν λέγονται από πολιτικούς και μάλιστα αιρετούς αλλά από παράγοντες και πολιτικάντηδες. Η στάση αυτή του Δήμου μας, ως μέλη του Δ.Σ. μας προσβάλει και μας απογοητεύει και ως πρόσωπα μας θλίβει βαθιά.

Ελπίζουμε, να ήταν πραγματική οικονομική και μόνο αδυναμία της στιγμής, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και όχι στάση απέναντι στο Σύλλόγό μας και στην Καλλιπεύκη…

Το Δ.Σ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ