ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ:

-Η Ελένη σύζυγος Αθανασίου Καραμπατή, γέννησε δίδυμα αγοράκια
-Η Μαρία Ζήνδρου, σύζυγος του Χρίστου Κατσιούλα, γέννησε το 1ο παιδί κοριτσάκι
-Η Αποστολία Τσιούγκου συζ. Μινίτσιου γέννησε το 3ο παιδί αγοράκι

ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ:

-Στη μακρινή Αυστραλία ο Γιάννης Μαντάς (Τσιμπιρής) και η Παπαϊωάννου Μαρία, αρραβώνιασαν την πρώτη κόρη τους Σταυρούλα, με τον Παναγιώτη Τζίμο από την Κοζάνη (και τα δύο παιδιά γεννήθηκαν εκεί στη Μελβούρνη).

ΘΑΝΑΤΟΙ:

-Ο Καρπούζας Αντρέας του Ιωάννου ετών 80
-Ο Μαντάς Αντρέας του Πολύζου ετών 78
-Ο Παπαναστασίου Αναστάσιος ετών 78
-Η Παπαδημητρίου (Καλαμητυρώνη) Μαρία ετών 89
-Ο Παπαστεργίου Θωμάς (Τιγούλας) ετών 79
-Η Μασούρα Χρύσω χήρα του Γεωργίου ετών 86
-Ο Καστόρης Αναστάσιος ετών 89

Πνίγηκε στην Κούβα

Τον περασμένο Γενάρη με λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του συμπατριώτη μας Τάσου Παπαναστασίου. Όπως είναι γνωστό, ο αγαπητός συμπατριώτης μας εδώ και πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του στο Τορόντο του Καναδά. Τον περασμένο Γενάρη πήγε εκδρομή στην Κούβα. Εκεί μπήκε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα και πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Στην οικογένειά του και στους συγγενείς του στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας και η γη της ξενιτιάς ας τον αναπαύσει.
Ο Τάσος Παπαναστασίου τελευταία ερχόταν κάθε καλοκαίρι με άδεια στο χωριό. Τελευταία φορά ήρθε στην πατρίδα τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σε οχτώ μήνες πέθαναν τέσσερις άνθρωποι.
Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς για τα παιχνίδια που παίζει η ζωή σε πολλούς από εμάς. Ένα τέτοιο παιχνίδι έπαιξε και στην οικογένεια των Καρπουζαίων. Τον Ιούνιο του 2000 ο δάσκαλος Καρπουζάς Κων/νος σε ηλικία 76 χρόνων. Το Σεπτέμβριο του 2000 πέθανε η αδερφή τους Ασημίνα Κάγκουρα 95 ετών. Το Νοέμβριο 2000 σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του Χρήστου Καρπούζα, Ιωάννης σε ηλικία 34 χρόνων και τον Φλεβάρη του 2001 πέθανε ο Καρπούζας Ανδρέας σε ηλικία 80 ετών.
Δηλαδή μέσα σε οχτώ μήνες πέθαναν από την ίδια οικογένεια τέσσερις άνθρωποι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκέπασε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ