ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

KOINONIKA

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ
Σαν κεραυνός έπεσε στο χωριό μας η είδηση του θανάτου του Θωμά Μασούρα του Δημητρίου και της Βαγγελής σε ηλικία 51 ετών. Ο Θωμάς είχε τελειώσει τη σχολή της δασοπονίας  διορίστηκε στη Χίο όπου και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική. Είχε δύο  κόρες την  Ευαγγελία ,η οποία είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της ιατρικής και την  Μαργαρίτα- Δήμητρα στη δευτέρα λυκείου. Κανείς ,όμως, δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα του. Ο άτυχος Θωμάς σηκώθηκε το πρωί να πάει στα μαστιχόδενδρά του. Δεν πρόλαβε όμως , τον πρόλαβε ο χάρος στην αυλή του σπιτιού του. Ο Θωμάς ήταν  άνθρωπος γελαστός, φιλότιμος, καλός οικογενειάρχης. Στα χρόνια που βρισκόταν στο χωριό και στη Λάρισα συμμετείχε πάντα στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, ήταν ένα από τα πιο δραστήρια  μέλη.
Φίλε Θωμά για μας δεν έφυγες για το μακρινό σου ταξίδι, είσαι στη Χίο όπως τόσα χρόνια που ζούσες εκεί. Να είσαι σίγουρος τις Κυριακές που οι φίλοι σου θα ανταμώνουμε στο χωριό πάντα θα συζητάμε και θα σε θυμόμαστε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, στα παιδιά του, στα αδέλφια του και τους συγγενείς του.

038_MASOYRAS 036_MASOYRAS

ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Δημήτριος Μπουρονίκος του Αστερίου στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης της Γερμανίας. Ο Δημήτρης είχε πάει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τη σύζυγό του Γεωργία Καρακπατή του Ιωάννη στον Καναδά να δει τον αδελφό του Χρήστο.
Κατά την επιστροφή του και αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και ετοιμαζότανε να επιβιβασθεί  σε άλλο αεροπλάνο να έρθει στην Ελλάδα, αισθάνθηκε αδιαθεσία όπου και άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς να προλάβει να φθάσει στην πατρίδα του.
Κρίμα.

037_MPOYRONIKOS

23 χρονη νεκρή σε καισαρική
Η Βασιλική Βρακάτου (σύζυγος Αποστόλου Μασούρα, γιος του Κώστα Μασούρα του οικοδόμου) έχασε τη ζωή της μετά από καισαρική, από την οποία διασώθηκε το βρέφος της.
Η άτυχη Βασιλική μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας για να γεννήσει το δεύτερό της παιδί. Δυστυχώς αντί να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της καισαρικής τόσο άδικα και τόσο νέα.
Η Βασιλική καταγόταν από τον Πυργετό και έμεινε στους Γόννους.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού μας εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και συγγενείς τους. Αιωνία σας η μνήμη. Ο θεός να αναπαύσει τις ψυχές σας και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκέπασε.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ