Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 

 

Με την μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών πραγματοποιήθηκε φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» στον Αμπελώνα.
Δεκάδες Καλλιπευκιώτες και φίλοι του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους γέμισαν την αίθουσα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το Σύλλογό μας και την εμπιστοσύνη τους στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το άριστο περιβάλλον, η καλή εξυπηρέτηση του κέντρου, η παρουσία των δύο πολύ καλών τραγουδιστριών της Έλη Παπά και της Ρίτσας Βασιάκου , συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία και βοήθησαν , ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ήταν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό, αλλά και ευκαιρία για συνάντηση των πατριωτών μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους έκανε δύο επισημάνσεις:

Ζήτησε από τους πατριώτες μας την στήριξη του Φεστιβάλ Αφήγησης, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τόνισε πως είναι μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες, είναι η μοναδική η οποία φέρνει ξένο κόσμο στο χωριό μας και είναι η μοναδική με την οποία ασχολούνται τα μέσα ενημέρωσης τόσο τα τοπικά όσο και τα κεντρικά. Και ,όμως, κινδυνεύουμε να το χάσουμε το φεστιβάλ από την αδιαφορία τη δική μας, μια και την εκδήλωση αυτή την παρακολουθούν κυρίως κάτοικοι ξένων περιοχών, ενώ εμείς παραμένουμε απαθείς στην πλατεία.

Η δεύτερη επισήμανση του προέδρου είναι η αδιαφορία και η μη συμμετοχή που υπάρχει στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας.

Ανέφερε ότι τα τέσσερα από τα επτά μέλη του Συλλόγου έχουν συμπληρώσει ένδεκα χρόνια στο Δ/Σ  συνεχούς παρουσίας στο Δ/Σ και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότεροι στην γενική συνέλευση του καλοκαιριού, να υπάρξουν υποψηφιότητες, ώστε να καταφέρουμε να αναδείξουμε το καλύτερο δυνατό Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου μας ο κ. Αδάμος Καραμπίνας, και ο Κων/νος Γκουγκουλιάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Τζέκας, ο αντινομάρχης Βασίλειος Ντόκος, ο αντινομάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Διοικητής και ο υποδιοικητής της Τροχαίας Μπάμπης Ψιψιλής και Μάκης Καφετζής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρήστος Οικονόμου και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Καραναστάσης.

X_KALLIPEFKI_xoros1

X_KALLIPEFKI_xoros

X_KALLIPEFKI_xoros2

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ