Παραίτηση μέλους του Δ.Σ. 

Στις 28 Ιουλίου 2002, παραιτήθηκε το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Τσικρικάς. Η παραίτηση του έγινε αποδεκτή, από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας και το Δ.Σ. στις 28 Αυγούστου και με ευθύνη θα κληθεί ο πρώτος αναπληρωματικός να πάρει τη θέση του παραιτηθέντος.

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

Καλλιπεύκη 28-7-2002
Προς Μ.Ε.Σ.Α.Κ.
Καλλιπεύκη

κ. Πρόεδρε,

Επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας διεφώνησα ριζικά και αιτιολογημένα σε σημαντική επιλογή της πλειοψηφίας των μελών του, μετά τα όσα διημείφθησαν, είμαι υποχρεωμένος, για λόγους ευθιξίας και αξιοπιστίας να υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου.
Με τιμή
Το μέλος του Δ.Σ.
Ιωάννης Τσικρικάς

Σημείωση σύνταξης, για ενημέρωση των μελών του συλλόγου και των αναγνωστών της εφημερίδας μας: Η σημαντική επιλογή ήταν η αναβολή ή όχι των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, λόγω του θανάτου του νεαρού πατριώτη μας Νίκου Λαμπίρη. Είναι αλήθεια πως το Δ.Σ. προβληματίστηκε αρκετά και έντονα, ζήτησε και τη γνώμη πολλών άλλων και τελικά κατέληξε, όπως είναι σε όλους γνωστό, στη μη αναβολή – ακύρωση των εκδηλώσεων. Αποφάσισε δε την κατασκευή βρύσης, με αφορμή τον άδικο χαμό του πατριώτη μας, στη μνήμη όλων των αδικοχαμένων πατριωτών (βλέπε και αντάμωμα).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ