ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΝΕΟΙ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Ή ΜΙΚΡΟΙ – ΜΕΓΑΛΟΙ)

«ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ» – «ΝΕΟΙ»,  4-6

Μακρινές εποχές του 1970 θύμιζε το γήπεδο της «Καραβίδας».Τότε που το χωριό μας είχε ζωή και κάθε γειτονιά  και το δικό της γήπεδο. Οι θεατές οι οποίοι κατάκλυσαν το γήπεδο ήρθαν από νωρίς δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο αγώνας έληξε 4-6 φυσικά υπέρ των Νέων. Χορηγός της εκδήλωσης και φέτος ήταν το κατάστημα Ντάπος – Κλαμπ το οποίο διέθεσε λεμονάδες και πορτοκαλάδες στους ποδοσφαιριστές.

Ξεχώρισαν από την ομάδα των Παλαίμαχων: ο βετεράνος Ζήσης Πατούλιας, ετών 57, ο οποίος έτρεχε σαν έφηβος , ο Αναστάσιος Μασούρας καθώς και Νίκος Παπαστεργίου. Από τους Νέους οι αδελφοί Γκαζγκάνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Πατούλιας. Με πολλά λάθος σφυρίγματα. Οι παλαίμαχοι είναι αγανακτισμένοι από τα λάθος σφυρίγματα και θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα, μια και ο διαιτητής, αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αφού σε πολλές φάσεις τους ανέκοπτε σαν οφσάιντ.

pod1

pod2

Pod4

Pod3

 

 

«ΑΠΑΝΝΟΙ» – «ΑΚΑΤΝΟΙ»,  2-2

Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων και Νέων αγωνίσθηκαν οι μικροί του χωριού μας ηλικίας μέχρι 12 ετών.
Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των μικρών παιδιών αν αναλογιστούμε ότι αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το γήπεδο. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. ‘Όλα τα παιδιά έπαιξαν πάρα πού καλά. Ξεχώρισαν από τον πάνω μαχαλά ο Ορέστης Παπαϊωάννου του Δημητρίου, ο Θοδωρής Τσιαπλές και ο Νικόλαος Μασούρας του Αναστασίου. Από τον κάτω μαχαλά διακρίθηκαν, ο Γκέτσιος Νικόλαος του Αστερίου, ο Κωνσταντίνος Παπαστεργίου του Νικολάου (Ριβάλντο), ο Κυριάκος Μούργκας του Ιωάννου και ο Σωτήρης Μούργκας του Αστερίου, ο πιο μικρός σε ηλικία παίκτης, μαχητικός και ατρόμητος.
Την προσοχή, όμως, τράβηξε Αγγελική Παπαπστεργίου του Νικολάου, η οποία αγωνίσθηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι και ήταν καταπληκτική. Η Αγγελική αγωνίζεται σε γυναικεία ομάδα της Λάρισας. Συγχαρητήρια Αγγελική.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ